2777
2789
عنوان

هک اینستا

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 17 پست
ممکنه از طرف من به کسی پیام بده و یا درخواست پول یاهرچی بکنه و پاک کنه نفهمم؟ من آدم معتبری هستم و ...

اره همین انفاق برای پدرم افتاد و چندماهه درگیردادگاه وشکایت

پیجش هک شد خودشوازپیج انداختن بیرون رمزپیج وعوض کردن ب همه پیام دادن ک ۵میلیون بریز ب این حساب  پشت فرمونم نمیتونم کارت ب کارت کنم صب میزنم برات

وچون شغلش راننده اتوبوسه همه باورکزدن ومتاسفانه سه نفرپول ریختن سه تا ۵ میلیون 

وبابام ازخودش مجبورشد پول دوستاشو بده وچندماهه درگیر  دادگاه وشکایته

میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث 
الان عوض میکنم

اول برو ببین کی هکت کرده مدل گوشیش و لوکیشنش رو نشون میده 

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باسلام چند حالت ممکن میباشد که عرض میکنم خدمتتون

۱:چند مورد باید چک شود: اول اینکه آیا اکانتتون رو روی گوشی دیگه وارد نکردید، زمان ارسال پیام یا تا زمان متوجه شدن آیا گوشی دست شخصی دیگر بوده یا خیر، اخرین موقعیت های مکانی فعال بوده اکانت یا گوشی های فعال بر روی اکانت

۲:روش های پیدا کردن سوراخ امنیتی بر روی گوشی یا صفحات مجازی:اول باید جیمیل خود را چک کنید که آیا فعالیت مشکوکی وجود دارد یا خیر یا کسی ودرد شده یا نه، دوم در قسمت اینستاگرام اقدام به تغییر رمز خود کنید که آیا رمزتون عوض شده یا خیر، تمامی حساب های مجازی خودتون رو چک کنید بر روی چه گوشی فعال میباشد، فـیلتر شـکن های خود را حذف و دوباره نصب کنید. 

مهم ترین موصوع فهمیدن اینه که آیا هک شدید یا از گوشی استفاده شده و اگر هک شدید کل گوشی در خطر میباشد