yamina80 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 1460 عنوان سوتین 2006 بازدید | 42 پست بچه ها سوتین هاتونو چجوری میشوریدمن هر بار با دست نشستم شستم اگه ابری بوده یجوری شده 1401/06/11 | 02:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
___حالخوبفروشی___ عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 7307 میندازم ماشین کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️
آaaaaaaaaaaaa عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 8167 عشق فقط یعنی خدا من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
yareghaem313 عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 1388 بنداز ماشین بهترین راههخشک کن میزنه راحت با دست شیش روز طول میکشه اسفنجش خشک بشه
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206670 دست. بهترین راه همینه وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
مهتاب_خانوووم عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 315 با شامپو تو دست زیاد خب فشار نیارید من بیشتر قسمت بنداشو محکم میشورم ابرشو چن بار فشار میدم ابشم نمیچلونم میزارم یه جا تا بره اگه جوابتو نمیدم بخاطر اینه که وقتم با ارزش تر از اینه که با آدمایی که بهره هوشی اندک دارن سر و کله بزنم😒 یه وقت فک نکنی ندیدم پیامتو☺️
نیلوفرخانوووم2 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 7676 من همممممه چیو میندازم ماشین .. قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
بانوارديبهشت١٠ عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 6983 تو دستم میشورم اصلا نمیتونم ابری بزنم خفه میشم جواب ابلهان خاموشیست
yamina80 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 1460 بنداز ماشین بهترین راهه خشک کن میزنه راحت با دست شیش روز طول میکشه اسفنجش خشک بشه چی بگم میگن نابود میشه تو ماشین
بانوارديبهشت١٠ عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 6983 هر شب دو قاشق جوانه گندم بهشون بده شاداب شن کی شاداب بشه؟ جواب ابلهان خاموشیست
مهتاب_خانوووم عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 315 بنداز ماشین بهترین راهه خشک کن میزنه راحت با دست شیش روز طول میکشه اسفنجش خشک بشه بابا شب بشوری تو هوای ازاد تا صب خشک میشه تو هوای غیر ازادم یه کم بیشتر😐 اگه جوابتو نمیدم بخاطر اینه که وقتم با ارزش تر از اینه که با آدمایی که بهره هوشی اندک دارن سر و کله بزنم😒 یه وقت فک نکنی ندیدم پیامتو☺️
yamina80 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 1460 با شامپو تو دست زیاد خب فشار نیارید من بیشتر قسمت بنداشو محکم میشورم ابرشو چن بار فشار ... مرسی عزیزم