2777
2789
عنوان

از ته قلبم دعا کردم شوهرم بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 23 پست
انشاالله میشینه رو شونه اون کسیکه ظالمه وظلم میکنه

انشالا

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه‌ها ببخشید دیشب نتونستم براتون بگم 

راستش دیشب ما روضهبودیم شوهرم دیر اومد بهشم پیام دادم بیا تموم شده اما ساعت ۱۱ شب اومدمستم بود 

پسرم گریه میکرد خیلیییی اذییت شدم بعد ک اومد پسرمو برداشت بدتر گریه کرد ترسید ازش حالا بردش بیرون با مادرشوهرم تو حیاط بودن گفتم بنزینش بدین من آرومش میکنم گوش نکردن اول مادرشوهرم برد بیرون بعد باز شوهرم پسرمم بدتر من نباشم جیغ میکشه دیگ دیدم شوهرم بردنش سرکوچه اینم اینقدر گریه کرده بود ک هق هق میکرد رفتم سر کوچه گفتم وقتی میبینی میترسه چرا میبریش شوهرمم سرم داد کشید گفت توبره گم شو عوضی 

بچه‌مون بغل کردم اومدم سمت خونه مادرشوهرم اومد ازم بگیره گفتم آرومش میکنم مامان گفت ولش کن بده ب من باز شوهرم اومد ازش بگیره مادرشوهرم نداد بهش و بردش مثلا آرومش کنه اما بچه گریه میکرد تا اینکه رفت تو خونه منم رفتم خونه شوهرم بچه رو گرفت گفت برو بالا مامان مادرشوهرم گفت بدش من اونم گفت چیکار داری مامان شما برو پایین داد ب من بچه رو گفت بزار خودش ساکت کنه منم بچمو رو بردم تو حموم اب بازی کنه و کم کم اروم شد مادرشوهرم پیشم بود اما شوهرم رفت پایین

خوشکل خانوما میشه یه صلوات مهمونم کنین ،بگین بهم تا منم بفرستم براتون 😚♥️
عزیزم دعا کردم مشکلت حل بشه 

دستت درد نکنه برای سلامتیتون  ۵ تا صلوات فرستادم 

ای بمیرن این شوهرای نفهم وبیشرف. منم یکیشودارم

🥺 چه فایده ک خارم ب پاشون نمیره : دیشب میگم خدایا تو هستیم هیچ کاری نمیکنی

به نظرم راه اول اینکه از خونه مادر شوهرت برید  بعدش میتونی کنترل زندگیت رو در دست بگیری  ...

یعنی عزیز ب زمین و زمان زدم از نذر اش و شله و سوره ختم صلوات بگیر تا هر چی فکرشو کنی نمیشه اصلا