2777
2789
همین که اعتراف کردی،اولین قدم برا تمیزی را ورداشتی

دوساله اعتراف کردم هیچ غلطی نکردم اولا اینجوری نبودم خونم برق میزد توکل فامیل به تمیزی وزرنگی معروف بودم دوساله گند زدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا وقتی بچه نداشتم همیشه زندگیم برق میزد ، الان دخترم نمیزاره پا تو آشپزخونه بزارم ، همش میگه پیش من بشین ، آشپزخونه م و ببینید حالتون بهم میخوره ، گاز مو ببینید از زندگی سیر میشید

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
شما هال کجایی بانو؟

خرم ابادیم 😁

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

من الان مجردم ولی اینجا خونه بابام دقیقا همینجوریه که گفتی.اگه منو مامانم کاری کردیم که کردیم وگرنه ...

منم توساختمون مادرشوهرمم همیشه پرده هارو میکشم ودر روقفل میکنم که کسی نیاد خونم 

دوساله اعتراف کردم هیچ غلطی نکردم اولا اینجوری نبودم خونم برق میزد توکل فامیل به تمیزی وزرنگی معروف ...

بچه داری ؟ لااقل یکی و بیار برات تمیز کنه 

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
منم بعضی روزا هست مثلا ظرفا ناهارم میمونه تو سینک تا شب آخر شب.راستش میگم ک چی؟تا کی غذا حواب غذاخوا ...

یکنواختی باعث این حالات میشه، میتونید با خودتون مسابقه بذارید. تایم بگیرید و بگید تا قبل از فلان دقیقه باید اینارو انجام بدم. بعد کار بعدی و..

خدایا پس کی منو میبری پیش خودت؟!