2777
2789

سلام عزیزم، برای عمل لیفت سینه من ی دکتر خیلی خوب میشناسم. پیشنهاد می کنم به دکتر بابک نیکومرام مراجعه کنی، دوستم 6ماه پیش لیفت سینه انجام داد و به همین دکتر مراجعه کرد. نتیجه اش خیلی خوب شده بود و کلا هم افتادگیش برطرف شده بود هم اینکه خیلی روی فرم سینه و هیکل اش تاثیر  گذاشت. خودشم خیلی راضی بود. آدرس سایت و مطبشو دارم  

https://drnikoumaram.com/

تهران، ضلع شمال غربی میدان ونک، گاندی شمالی، پلاک ۸ طبقه سوم، واحد ۱۳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای انجام لیفت سینه دنبال یه دکتری بودم که سابقه کاری بالایی داشته باشه از طریق یکی از فامیلام با دکتر علیرضا بخشایی کیا آشنا شدم و بعد از مراجعه به ایشون و انجام عمل برای من اون نتیجه ای که همیشه دلم میخواست رو به دست آوردم.

لیفت سینه جزء عمل هایی که باید خیلی حساس و دقیق عمل بشه و باید پیش یه دکتر با سابقه انجام بشه. دکتر علیرضا بخشایی کیا از بهترین متخصص های پلاستیک در تهران هستند که سابقه بالایی در انجام لیفت سینه و عمل های زیبایی دارند.

خواهرم بخاطر کاهش وزن، سینه هاش افتاده شده بود دنبال دکتر خوب برای لیفت سینه هاش بود که خوشبختانه با دکتر افسانه ثنایی آشنا شد و بهترین جراحی لیفت سینه رو خانم دکتر برای خواهرم انجام داد نتیجه کارشون انقدر زیبا و باور نکردنیه که به هر کسی که قصد انجام این جراحی رو داره پیشنهاد می کنم.