setarehoo مدیر عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 401 عنوان درس | مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 45 پست بچه ها به نظرتون بشینم برا کنکور بخونم یا برم ی مهارتی چیزی یاد بگیرم و دانشگاه رو از روی معدل برم؟میخواستم برا کنکور بخونم ولی دهم رو مجازی بودیم کلا صفر صفرم کتابمو برداشتم داشتم گریه میشدم دگ🚶🏻♀️💔 1401/06/10 | 15:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tootfarangikoochoolu عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 2132 خب اینجوری هم نگین یکی که ۲۰ اورده نمیخونه😐 چرا نخونه؟ اونی که بیست آورده اعتماد به نفس کافی و انگیزه لازم رو داره این دوست عزیزمون چون ناامید بودن میخواستم بگم بهشون که هستن کسایی که با اینکه ضعیف بودن اما تونستن و پا پس نکشیدن اگر شما خودتان را تغییر دهید ؛ آینده شما هم تغییر خواهد کرد ✨
setarehoo مدیر استارتر عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 401 آماری عجیب از رتبههای برتر کنکور با معدل زیر ۱۲ 🔹موسوی، مدیرکل دفتر تدوین و راهبری اسناد شورای ... اخه عزیزم الان کنکور تغییرات داشته و معدل ۶۰ درصد مستقیم تاثیر داره یعنی هم باید معدل رو بالا برد هم برای کنکور خوند
ني_ني_ياز_۵ عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 1095 چرا نخونه؟ اونی که بیست آورده اعتماد به نفس کافی و انگیزه لازم رو داره این دوست عزیزمو ... اره ولی نه اینکه اینجوری بگین که ۲۰ ها هم نخوننمن از ساعت ۱۱ داشتم شیمی میخوندم دو دقیقه هم اومدم داخل سایت این مطلبو دیدم
setarehoo مدیر استارتر عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 401 درست خوبه ?, خب بشین بخون دختر خوب گریه چرا چون دهم رو صفرم و یخورده استرسیم🥲
setarehoo مدیر استارتر عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 401 تجربی رشته هامون یکی نیس ولی اگ میخوای یه راه ارتباطی بهم بده
001نفs عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 795 چون دهم رو صفرم و یخورده استرسیم🥲 نه با استرس برا چییی منم خودم ادمی هستم ک بشدت استرسی دارم عاقبتشو میبینم خدایا شکرت ♥️🙏
tootfarangikoochoolu عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 2132 درس رو میخونم فقط گفتم از روی معدل میرم و الان وقتی رو ک بخوام بزارم برا کنکور میرم ی کاری مهارتی چی ... تو نباید به بقیه نگاه کنی تو هر رشته ایی بالاخره بیکار و ناراضی دیده میشه تو ببین خودت واقعا درس خوندن برای کنکور رو دوس داری ؟ یا مهارت یاد گرفتن رو ؟ اونی که خودت دوس داریو انتخاب کن که چه موفق شدی چه نشدی بگی انتخاب خودم بود اگر شما خودتان را تغییر دهید ؛ آینده شما هم تغییر خواهد کرد ✨
5_آذر عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 3705 چون دهم رو صفرم و یخورده استرسیم🥲 میتونستی تابستون امسال دهم رو بخونیچرا نخوندی؟ الـلهم صـل علـی محــمد و آل محـمد و عجـل فرجـهم والعـن اعدائـهم اجمعین
setarehoo مدیر استارتر عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 401 نه با استرس برا چییی منم خودم ادمی هستم ک بشدت استرسی دارم عاقبتشو میبینم دست خودم نیس اصلا🥲امروز ک دیدم اینجوریه دستم درد گرفته حالت تهوع هم دارم🥲😂😂
setarehoo مدیر استارتر عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 401 میتونستی تابستون امسال دهم رو بخونی چرا نخوندی؟ خب عزیزم نخوندم دگ 🥲
setarehoo مدیر استارتر عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 401 تو نباید به بقیه نگاه کنی تو هر رشته ایی بالاخره بیکار و ناراضی دیده میشه تو ببین خودت ... بیشتر ب کارای هنری علاقه دارم🥲ولی نمیدونم دگ سردرگمم
001نفs عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 795 دست خودم نیس اصلا🥲 امروز ک دیدم اینجوریه دستم درد گرفته حالت تهوع هم دارم🥲😂😂 خودتو نابود میکنی خب،😐😂 منم هم سن ت هم دهم مجازی بود الانم میرم دوازده برا کنکور هم نخوندم انقد بی خیال😂😂😐 خدایا شکرت ♥️🙏
setarehoo مدیر استارتر عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 401 خودتو نابود میکنی خب،😐😂 منم هم سن ت هم دهم مجازی بود الانم میرم دوازده برا کنکور هم نخوندم ا ... رشتت چیه ت؟ کنکور میخوای چکا کنی 😂😂
001نفs عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 795 رشتت چیه ت؟ کنکور میخوای چکا کنی 😂😂 انسانی هچ ،😁😁🤭 خدایا شکرت ♥️🙏