2777
2789
عنوان

سیگار

614 بازدید | 15 پست

بچه ها سیگار هم عین چیزای دیگه  ادمو ضعیف میکنه؟؟

(کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

نه سیگار بکشی مثل هالک قوی میشی فقط از عوارض جانبیش ابتلا به انواع سرطانه که اونم چیز خاصی نیست با استامینوفن رفع میشه

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

نه سیگار بکشی مثل هالک قوی میشی فقط از عوارض جانبیش ابتلا به انواع سرطانه که اونم چیز خاصی نیست با ا ...

خخ

(کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
تفریحی چی؟؟؟ بازم ضررش زیاده؟

نیکوتین و قطران و آرسنیک کم یا زیاد یه چیزن. فرق نمیکنه.

به خودت رحم نمیکنی به اطرافیانت رحم کن. دود سیگار واسه اونا خطرناک تره. حق‌الناسه

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

تفریحی چی؟؟؟ بازم ضررش زیاده؟

سیگار های نانو بگیر هیچی نداره جرم و ایناش خیلی کمترن ده تا اونا میشن یه سیگار بزرگ

به اندازه اون

مثلا فورمن سفید یا سیا سیگار تاپ و ..... عالین

[QUOTE=250981507]نیکوتین و قطران و آرسنیک کم یا زیاد یه چیزن. فرق نمیکنه. به خودت رحم نمیکنی به اطرافیانت رحم کن. معمولا جایی همه میکشن که بقیه عین خودشون هستن..  همیشگی نیست که یه عده دوروبر آدم نکشن و اذیت بشن.... در کل ولی خوشم نمیاد منم   

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

2827
2791
2779
2792