2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 24 پست
مثلا وقتی زن داره و نیاز جنسیش برطرف میکنه س.ک.س چت چه لذتی براش داره جز اینک خود ارضایی میکنه؟

به جون خودم من بیشتر برای رابطه پیش قدم‌میشم من خیلی حتی نیازم ازون بیشتره حتی باوجود بچه ها براش کم نمیذاشتم از رابطه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من که از ازدواج منصرف شدم  مردای این دوره زمونه به مورچه هم نظر دارن

عزیزم همه رو بایک چوب نرون همه که مثل هم نیستن 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
نود درصدشون هستن 

از کجا این امار دقیقو در میارین ؟

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
از تو کوچه و خیابون  از همین نی نی سایت  از محیط کارم  بازم بگم

نی نی سایتو که من باور ندارم 

دوروبرم بجز شوهر خواهرم کسی نیست خداراشکر

نی نی سایتو که من باور ندارم  دوروبرم بجز شوهر خواهرم کسی نیست خداراشکر

یعنی چی شوهر خواهرتون ؟

منم تو فامیل خودمون ندیدم خیانت ولی از مردی که بدون شناخت معرفی میکنن بیزارم چون خواستگارام سنتی هستن و نمیشناسمشون از طرفی هم این روزا اینقدر زن و دخترا شاخ شدن که راحت میتونن مردا رو گول بزنن منم اهل قرتی بازی‌ای امروزی نیستم ترجیح میدم همینجور ساده و نچرال بمونم مجرد تا بخام به میل شوهرم خودمو دستکاری کنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز