2789
دیگه الان با این نامه بیمارستان دولتی بری سزارین میکنن.هر جا بری دیگه.دیگه حالا خودت میخوای بری خصوص ...

اخه شهر ما این بیمارستان فقط تایید کرد نامه دکترواونم چون اشنا داشتم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اره

عزیز اگه سزارینت اختیاری که هیچیازت نگرفت دو تومن چیه 

واقعا درسته شرایط اقتصادی بده ولی وقتیمیری به دکتر میگی میخوام خودت عملم رو انجام بدی اونم هزینه خودش رو جدا ازت میگیره والا کم گرفت با انصاف هست تازه من دکترم 3500میخواد تا عمل کنه سزارین هستم چون بچه قبلی سزارین بودم

بنظرم خوب گرفته من سه روز امپول فشار زدن و دردی نداشتم اصن اخرم بردنم سزارین توی اون سه روز از وح ...

طبیعی خیلیییی ترسناکه اگه ده ملیونم میخواست محبور بودم بدم چون اصلا نمیتونم طبیعی

عزیز اگه سزارینت اختیاری که هیچیازت نگرفت دو تومن چیه  واقعا درسته شرایط اقتصادی بده ولی وقتیم ...

منم اونموقع ک خیلی گیر میدادن 7سال پیش گفت 7تومن میشه.منم ندادم رفتم طبیعی با اپیدورال

عزیز اگه سزارینت اختیاری که هیچیازت نگرفت دو تومن چیه  واقعا درسته شرایط اقتصادی بده ولی وقتیم ...

اخه نعمولا نامه میدن ی دلیلی میارن ک ب خاطر این باید سزارین شه. بیمارستانم قبول میکنه. این اول من و فرستاده بیمارستان ی هفته التماس کنم ک سزارین کنن تاییدیه بیمارستان و گرفتم اومدم بهش میگم قبول کردن بعد میگه خب 2 تومن بده من نامه بدم

طبیعی خیلیییی ترسناکه اگه ده ملیونم میخواست محبور بودم بدم چون اصلا نمیتونم طبیعی

خداروشکر ک خاطره ی بدی تو ذهنت نمیمونه

من هنوز یادم نرفته ک پرستار به تخت بغلی گفت خانم داد و هوار نکن تازه اومدی یهو تخت رو گرفت و سربچه بیرون اومد

چقد گریه کردما😶☹

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد
اخه نعمولا نامه میدن ی دلیلی میارن ک ب خاطر این باید سزارین شه. بیمارستانم قبول میکنه. این اول من و ...

من زیاد نمیدونم ولی اگه با هزینه دستمزدش کلا دو میگیره زیاد نیست چن ماه پیش دوستی داشتم اختیاری سزارین شد فک کنم پنج فقط دکتر ازش گرفت