2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقا چه احساسی داری؟ 

مثلا گاهی یه حس استرس خیلی زیاد دارم ک مثلا یه چیز اشتباهی استوری نشده باشه کلی چک میکنم اما بازم اون حس استرس توی وجودم میمونه یا مثلا اگه وسایل اطرافم مرتب نباشه نگاه کردن بهش خیلی برام ازار دهندس تا وقتی هم مرتبش نکنم خیلی برام ازار دهنس یجورایی انگار یه نفر من رو داره به این کار اجبار میکنه بیشتر اوقات هم خیلی وسواس دارم که انگار دستم کثیفه بعد از چندبار شستشو بازم این احساس رو دارم واقعا خیلی اذیتم میکنه و همش ترس از دست دادن چیزی رو دارم اما واقعا نمیدونم چیه

حتمابرو مشاور متخصصتوزمینه وسواس نه هرمشاور وروانشناسی 

پیش روانپزشک نرواول

واینکه تونت اصلا نزن  چون بدترمیکنه  و...

حتماتمرینات مشاورت روانچام بده

اگه خودت بخوای  وانجام بدی چندماهه حل میشه 

شما وسکااس فکری عملی داری 

کنارش یه دکترطب سنتی خوب هم برو و اصلاح تغذیه کن خیلی تورونددرمانت اثرمیداره  عطاری نه ها دکترطب سنتی یا ایرانی خوب توشهرت تحقیق کن 

مثلا گاهی یه حس استرس خیلی زیاد دارم ک مثلا یه چیز اشتباهی استوری نشده باشه کلی چک میکنم اما بازم او ...

منم اینجوریم ده بار نگاه میکنم میرم نصف شب نگاه میکنم درو قفل کردم ده بار نگاه میکنم آیا فلان چیزو گذاشتم یخچال شب همش تا صبح فکر میکنم که خوابم نمیبره ده بار دستمو من مثلا میخوام یه چیزی ادیت کنم نوشته بزارم توی استوری صدبار نگاه میکنم این نوشته کج نیست این نوشته جای درست هست یا فک میکنم همه چیر باید در یک راستا باشه میام نگاه مبل میکنم هی اینور اونورش میکنم 

مثلا گاهی یه حس استرس خیلی زیاد دارم ک مثلا یه چیز اشتباهی استوری نشده باشه کلی چک میکنم اما بازم او ...

درسته وسواس فکری داری, منم در رابطه با استوری این حسو دارم و چند بار چک میکنم چیزی نرفته باشه, اول برو روانشناس اگه خوب نشدی و تاثیر نداشت در نهایت اگه واقعا اذیتی برو روانپزشک, من متاسفانه روانشناس رفتم و تاثیری نداشت و دیگه چون از قرص خیلی میترسم تصمیم گرفتم که باهاش زندگی کنم:(

برای سلامتی امام زمان صلوات
روانشناس خوب نمیکنه وسواس باید قرص خورد در تخصص روانپزشک هست 

عزیزم خواهشمیکنم اسن حرف رونزنید درمرحله اول باید پیش روانشناس رفت واگه با رفتاردرمانی حل نشه یالازم باشه کنارش  ارجاعتون میدن روانپزشک