2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 45 پست
خدا ازدهنت بشنوه عزیزم واقعا هم به امیداون روزا انقدپیگیر دکترم,ایشالا خدا به زودی دامن شماوهمه منتظ ...

سلامت باشی عزیزم.

امیدت بخدا آخر همه این سختی ها راحتی و خوشیه.

فردا باروحیه شاد قوی برو عکس بنداز،

خدا در کناره😊

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چند روزیه عکس رنگی گرفتم... درسته هر کسی تجربه ای داره و تحملش متفاوته ولی در کل واقعا انقدر که میگن درد نداره باور کنین...

اول اینکه شیاف ببرین نیم ساعت مونده به نوبتتون استفاده کنین محض احتیاط نوار بهداشتی ببرین شاید لکه داشته باشین و اینکه واقعا استرس ندین بخودتون، و یه آبمیوه هم همراتون باشه بعدش میچسبه☺️ و به این فکر کنین که دارین بزودی مامان میشین پس ارزششو داره🌺 

او تا به ابَد...❤
افرین. ابمیوه رو خوب گفتی.خیلی لازمه. و واقعا ارزشش رو داره.

بله واقعا

مبارکتون باشه خدا حفظش کنه🌺

شما طبیعی باردار شدین قبلش چه مشکلی داشتین که نیاز بود به آی وی اف و اینکه چند وقت اقدام بودین؟

او تا به ابَد...❤
مرسی عزیزم,اره حتما شیاف میبرم چون کمر دردم دارم فشارمیاره😔

کمر دردی ک ایجاد نمیکنه مثل دل درد پریودی برای چند ثاینه شدید میشه. اون ناحیه ات درد میگیره.شیاف بزار ک دردی نفهمی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

صد در صد برین، واقعا بعدش میگین چرا تا بحال نرفتم

میرم ان شالله..

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
بله واقعا مبارکتون باشه خدا حفظش کنه🌺 شما طبیعی باردار شدین قبلش چه مشکلی داشتین که نیاز بود به آ ...

ممنونم عزیرم.من کیست اندومتریوز داشتم توی تخمدانم. تخمک فریز کردم و قرار بود لاپاراسکوپی بشم و بعدش آی وی اف . که دکتر ۳ ماه فرصت داد که اگر طبیعی باردار نشدم ای وی اف بشم. خداروشکر بعد از عکس رنگی لوله هام باز شدن و طبیعی باردار شدم.

ممنونم عزیرم.من کیست اندومتریوز داشتم توی تخمدانم. تخمک فریز کردم و قرار بود لاپاراسکوپی بشم و بعدش ...

خداروشکر واقعا...

منم هم خودم کلیه آزمایشات هورمونی انجام دادم و هم همسرم... و هم عکس رنگی این ماه گرفتم و خداروشکر مشکلی نداریم

قبل اینا تقریبا ۹ماه اقدامم

دکترم که آزمایشا و عکس رنگی رو دید گفت این ماه بلافاصله اقدام کن و امیدوارم طبیعی باردار بشی چون مشکلی نداریم

توکل به خدا ببینیم چی میشه

او تا به ابَد...❤
خداروشکر واقعا... منم هم خودم کلیه آزمایشات هورمونی انجام دادم و هم همسرم... و هم عکس رنگی این ماه ...

انشااله این ماه نتیجه بگیری. کیت تخمک گزاری هم حتما امتحان کن.من بخاطر همین اشتباه ۳ ماه عقب افتادم. چون روز تخمک گزاربم دو روز عقب تر از تاریخی بود که میدونستم. و توی روزهای تخمک گزاری اقدامی نداشتم.

انشااله این ماه نتیجه بگیری. کیت تخمک گزاری هم حتما امتحان کن.من بخاطر همین اشتباه ۳ ماه عقب افتادم. ...

مرسی ایشالا خدا قسمت همه بکنه

این ماه امتحان کردم... البته دکترم موقعی رفتم که روزای وسط سیکل بود گفت اقدام کنین بلافاصله...

حالا ببینیم قسمت چی میشه🌺

او تا به ابَد...❤