2777
2789
عنوان

چاقی😐😰😱😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 77 پست
راستش من ۴۵کیلو بودم چندسال پیش ..گین اپ خورم وزنم۵۸..عوارضشم نمیدونم..شما میتونی گین اپ کودک بخوری ...

از کجا میتونم بخرمش

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا میتونم بخرمش

از دارو خونه بنظرم گین اپ کودک بخر اول چون عوارض نداره..

من بزرگسال خوردم گین اپ ترکیه نمیدونم احتمالا عوارض داره ..

همیشه لحظه آخر خدا نزدیکتر میشه❤🥲
قد163 وزن35

وزن منم ۴۴ قدمم ۱۶۷ ولی انداممو دوس دارم بنظرم برو باشگاه چون من با وزن کمم قشنگ سینه هام پره بری باشگاه بهت مکمل و پروتئین و کراتین میدن چربیم نمیسازی همش میشه عضله 

راستش من ۴۵کیلو بودم چندسال پیش ..گین اپ خورم وزنم۵۸..عوارضشم نمیدونم..شما میتونی گین اپ کودک بخوری ...

بازگشت نداشت؟ 

من استفاده  کردم جز معده درد چیزی نصیبم نشد

عزیزم غذا نخوردی من اصلا خودمو گشنه نمیزاشتم کلی مغز و موز و شیر و خرما و کره بادوم زمینی میخورم ورزش میکردم..

قرص ک معجزه نمیکنه اگ غذا نخوری داغونت میکنه

از دارو خونه بنظرم گین اپ کودک بخر اول چون عوارض نداره.. من بزرگسال خوردم گین اپ ترکیه نمیدونم احتم ...

چقد قیمتش؟/بعد چند وقت چقدر وزن اضاف کردی 

بعد شما مال ترکیه اش از کجا تهیه کردین

پیجی چیزی دارین

عزیزم غذا نخوردی من اصلا خودمو گشنه نمیزاشتم کلی مغز و موز و شیر و خرما و کره بادوم زمینی میخورم ورز ...

گلم رفتم دکتر متخصص تغذیه بود  خودش وعده غذایی بهم داد گف چی بخورم چی نخورم   باشگاه هم گف برو رفتم ولیی   

خدایا شکرت ♥️🙏
بازگشت نداشت؟ 

بدنم ن ولی من از همون اولم بخاطر صورت میخوردم کلا جواب داد ۶ماهم نمیخورم بدم تغیر نمیکرد ولی صورتم یکم لاغر میشد البته ن مثل قبل..من زیاد نمیخوردم مثلا ی هفته هرروز میخوردم ولی بعدش دو س روزی ی بار..

چقد قیمتش؟/بعد چند وقت چقدر وزن اضاف کردی  بعد شما مال ترکیه اش از کجا تهیه کردین پیجی چیزی د ...

من از عطاری گرفتم.اصل ترکیس..تو ی ماه دو کیلویی اضافه کردم ولی من نمیخاستم یهو چاق شم چون زودم لاغر میشی اگ نخوری یهو ..من بعد از ی هقته دو س روز س ی بار میخوردم ولی عین خرس غذا میخوردم و چیزا مقوی

گلم رفتم دکتر متخصص تغذیه بود  خودش وعده غذایی بهم داد گف چی بخورم چی نخورم   باشگاه ...

چی بگم عزیزم انگیزه خیلی مهمه بعد هروعده غذاییت کره بادوم زمینی یا خرما بخور خیلی خیلی ب چاق شدن کمک میکنه..شیر پرچرب با خرما 

وزن منم ۴۴ قدمم ۱۶۷ ولی انداممو دوس دارم بنظرم برو باشگاه چون من با وزن کمم قشنگ سینه هام پره بری با ...

اره مرسی عزیزم

حیقیقتش رفتم اما طرف بهم کراتین و اینا نداد

من قبلا وزن خوبی داشتم اما چندوقتی حالت روحی خوبی نداشتم معده ام عصبی شده بود برا همین بیست کیلو وزن کم کردم

کسیم درکم نمیکنه؛ همه مسخره ام میکنن 

و میگن غذاخوردن که کاری نداره

ولی وقتی معده ات عصبی باشه یدفعه نمیتونی شروع به پرخوری کنی 

و الان اینقد بدنم ضعف داره که برا کنکور میخام بخورم مدام ضعف میکنم و ساعت مطالعه ام میاد پایین😔

کاش یکی درکم میکرد.