2777
2789
عنوان

به نظرتون اندام من بده؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 43 پست

چیز خاصی معلوم نیست 

تو حالت طبیعی هر خانمی مانتو کوتاه بپوشه خوب پا و بدنش پیدا میشه 

اگر حرفت اینه که اندامت تفاوت  یا ویژگی خاصی داره که بقیه بپوشن تو چشم نیست  شما تو چشمی . نه اینطور نیست تو عکس یکی هستید در حد و اندازه متوسط اجتماع  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیز خاصی معلوم نیست  تو حالت طبیعی هر خانمی مانتو کوتاه بپوشه خوب پا و بدنش پیدا میشه  ا ...

چه ربطی به اینیک گفتین داشت؟من فقط نظر خواستم از بچه ها 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

گذاشتم کجایی

نه بپوش.. 

کی بهت گفته مانتو کوتاه نپوش 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
چه ربطی به اینیک گفتین داشت؟من فقط نظر خواستم از بچه ها  

چی دوست داشتی بشنوی که جواب ربط نداشت ؟ 

سوال کردید اندامم چطوره و نشیمنم با مانتو کوتاه معلوم‌میشه ؟ گفتم معمولیه و تفاوتی با متوسط جامعه ندارید که باعث نگرانی باشه

نه بپوش..  کی بهت گفته مانتو کوتاه نپوش

گفت با پوشیدنش باسنت بزرگ تر دیده میشه من خوشم نمیاد خوب اینجور باشه نمیدونم برای اینکه کوتاه نپوشم گفته یا واقعا اینجوره 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

@_سوسک_دریایی_     @ولم_بکه_تا_ولد_بکمم     بیاین عکس😁

دیدم اندامش رو فرمه البته اگه نزاره چاق بشه خودمم تقریبا اینجوریم

اگه با پست من موافق نیستی لطفاً ریپلای نکــــن باتچکر🤧🤨🤎⁦(◍•ᴗ•◍)✧*。⁩⁦
گفت با پوشیدنش باسنت بزرگ تر دیده میشه من خوشم نمیاد خوب اینجور باشه نمیدونم برای اینکه کوتاه نپوشم ...

نه اینجوری نیست.. 

هر جوری خواستی بپوش 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین