2777
2789
عنوان

وای خدایا این همسایمون‌چقدر پروعه😶😶شاات

| مشاهده متن کامل بحث + 27492 بازدید | 113 پست
منم یه همسایه داشتم یه دفعه به بهونه سر صدا اومد در خونم و اینا بعد گفت چکارا میکنی گفتم آرایشگرم هی ...

اینم دقیقا همینطوره 

دقیقاااا هروز پیام میده دارم میام خونتون باهم چایی بخوریم دارم میام حوصلم سررفته دارم میام سرتون بزنم

یکم میگم من خونه نیستم یکم میگم مامانم سرش درد میکنه خوابیده یکم میگم خونه نیستیم تا بگذره دوباره فرداش میگه میخوام بیام

دقیقا یبار لطف کردیم شد وظیفه

یعنی من تا ۳ سال پیش رسما شهید این راه محسوب می شدم 

با جون و دل به همه کمک می کردم ولی بعد از مدتی تبدیل می شد به وظیفه! 

من کردم شما نکن جانم،

کمک هم می خوای بکنی به غریبه هایی بکن که اصلا نمی دونن کی هستی. 

دیگه کار به جایی رسیده بود که خدمتکار پدرم ساعت ۴ صبح به من پیام داد که پدرم فوت شد میشه ۳ تومن برام بزنین‌الان؟! 

همین پدر ایشون سرطان داشتن بنده خدا از روستاهای اطراف بجنورد آوردمش تهران و خدا شاهده در حد عزیز خودم دنبال کارهای درمانش بودم. هر روز باهاشون می رفتم دنبال ازمایش و دکتر و... هزینه ی مالیش بماند. یک ماه وقت گذاشتم براش. بعد هم که دیدم امیدی نیست فرستادم بره شهرشون و باز خدا شاهده به خاطر اون پیرمرد مریض چقدررر من پول می دادم که احساس نکنه بدبخته. با جون و دل هم می کردم. ولی بعد از فوتش من دیگه مسئول خیرات نبودم‌که آخه! چند تا پسر داشت چند تا دختر داشت! 

واقعا بهم برخورد و حس کردم من رو یه احمق پولدار دارن می بینن. این تازه یه نمونه شه. انقدر از آدم های مختلف رفتارهای بد دیدم سر انسان دوستیم که ۳ سال ه کلا رویه م رو تغییر دادم

۴۳ سالمه و متأهلم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همیشه همینو میگیم ک بابام نمیزاره یا میگیم خطرناکه خیابون ولی حالیش نیست فردا دوباره میگه ب داداشت ب ...

اصلا نفرستید، 10 بار جواب منفی گرفت باز زنگ زد باباتو بفرستید دم خونش بگه، تلفنشو پیغاماشو جواب ندید

یعنی من تا ۳ سال پیش رسما شهید این راه محسوب می شدم  با جون و دل به همه کمک می کردم ولی بعد از ...

منم دقیقا تا اونجایی ک بتونم کمک میکنم بعضی وقتا تو راه بیرون رفتن شاید یه بيسکوئيت داشته باشم تو کیفم ولی یه بچه کار که میبینم میدم بهش بدون فکر کردن به اینکه شاید خودمم گشنم بشه بی چشم داشت میدم ولی از بعضی ادما باید حذر کرد چون لطف ک کنی همه جوره روت سوار میشن

منم دقیقا تا اونجایی ک بتونم کمک میکنم بعضی وقتا تو راه بیرون رفتن شاید یه بيسکوئيت داشته باشم تو کی ...

آدم رو از انسانیت پشیمون می کنن این اشخاص 

بهترین حالت همینه که به کسانی کمک کنی که نمی شناسنت. هم وجدان آدم حالش خوبه. هم به یه نیازمند کمک شده. 

۴۳ سالمه و متأهلم.

امان از همسایه بد بیچاره کنندست، یعنی یک توقعاتی دارن ادم گوشش سوت میکشه، فقط رو نده همین البته نمیدی باز سوارتن. من همسایمو کلا 2 بار دیدم جلومو گرفته برای پیدا کردن کار بچه اش بعد تلفنمو نمیدونم از کجا داره پیگیر شدید یا میاد وسایلاشو میزاره یخچالمون برمیداره انگار نه انگار میگیم یخچالمون خرابه میگی 2 روز باشه میام زود برمیدارم اما رفت که رفت یا هرچی بخواد دم خونه ماست

امان از همسایه بد بیچاره کنندست، یعنی یک توقعاتی دارن ادم گوشش سوت میکشه، فقط رو نده همین البته نمید ...

اینم همینطوره شمارشو پاک کن بگو شوهرم اجازه نمیده همسایه راه بدم تو خونه