ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
به سمت بیکرانو فراتر از آن✨ زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼♀️ غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤 به زودی میام تاپیک موفقیتامومیزنم🌈
خیلی کم اگه درماه ۲۰۰ تومن بدن بازممن راضییم یه خواهر دارم
عزیزم حتما دنبال کار خونگی باش
به سمت بیکرانو فراتر از آن✨ زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼♀️ غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤 به زودی میام تاپیک موفقیتامومیزنم🌈
نمیدونم شسته شده بود از قبل یا نه چون مامانم داده بود چند بسته چندماه پیش. ولی خون نداشت روش. اما خب ...
مریض نمیشید ولی بهتره که بشوری کلا وقتی پخته بشع دیگع مریضتون نمیکنه عزیزم
همیشه میشورم باراول بود که نشستم ینی یادم رفت وقتیم که یادم افتاد دیگه کار تموم بود😂
اشکال نداره عزیزم بر منم مرغ پیش اومده که اینطور بشه ولی چون پختمش مریض نشدیم😂