2777
2789
عنوان

راه از بین بردن بوی بد گوشت گوسفند☺

| مشاهده متن کامل بحث + 7561 بازدید | 77 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانواده همسرم موقعیتشون زیاد خوب نیست 

اصلا کمکت نمیکنن؟

بچه هات چند سالن خاهر و برادرم نداری؟🥺

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈
نیکشهر خواهر

اونجا مرکز خیریه نداره که مراجعه کنید ؟ 

من گفتم شاید تهران باشید پیگیری کنم ببینم کجا میشه خیریه مطمئن پیدا کرد ولی نمیدونم نیکشهر کجاس🙁

اگه جوابتو نمیدم بخاطر اینه که وقتم با ارزش تر از اینه که با آدمایی که بهره هوشی اندک دارن سر و کله بزنم😒 یه وقت فک نکنی ندیدم پیامتو☺️
دوستان وجدانن یه سوال میپرسم مسخره نکنید 🤣 من اومدم قرمه سبزی بزارم یادم رفت گوشت رو اب بگیرم بعد ...

کلا نشسته س ینی؟ 

من خودمم نمیدونم مشکل پیش میاد یا نه مامانمم خوابه الان🤦🏻‍♀️

اگه جوابتو نمیدم بخاطر اینه که وقتم با ارزش تر از اینه که با آدمایی که بهره هوشی اندک دارن سر و کله بزنم😒 یه وقت فک نکنی ندیدم پیامتو☺️
خیلی کم اگه درماه ۲۰۰ تومن بدن بازم‌من راضییم یه خواهر دارم 

عزیزم حتما دنبال کار خونگی باش

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈
خیریه استان داره  کاش تهران بودم

خدا بزرگه امیدوارم هرچه زودتر مشکلتون حل بشه 

نمیدونم شسته شده بود از قبل یا نه چون مامانم داده بود چند بسته چندماه پیش. ولی خون نداشت روش. اما خب ...

مریض نمیشید ولی بهتره که بشوری کلا وقتی پخته بشع دیگع مریضتون نمیکنه عزیزم

نمیدونم شسته شده بود از قبل یا نه چون مامانم داده بود چند بسته چندماه پیش. ولی خون نداشت روش. اما خب ...

میفهمم 

کاش از خود مادرتون بپرسید اگه شسته باشه که اوکیه دیگه

دنبال کار هستم وای هرکاری یه کم سرمایه میخاد  اگه میتونستم ۴۰۰یا ۵۰۰ درست کنم ترشی خونگی درست& ...

الان از کجا هزینه هاتونو تامین میکنید وقتی کار ندارید؟ 

همیشه میشورم باراول بود که نشستم ینی یادم رفت وقتیم که یادم افتاد دیگه کار تموم بود😂

اشکال نداره عزیزم بر منم مرغ پیش اومده که اینطور بشه ولی چون پختمش مریض نشدیم😂