2777
2789
عنوان

معنی زندگی؟/🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 24 پست
زندگی یعنی خوشبختی،سلامتی،خوشحالی 

اره واقعا

حتی اگه یکی از عزیزان هم سلامتی نداشته باشه

سخته

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
زندگی ینی چیزایی ک منو خوشحال میکنن و واقعا باعث میشن از ته دلم بخندم و شاد باشم  بودن کسایی ک ...

خیلی قشنگ گفتی 

زندگی یعنی سفر کردن و همش تو راه بودن

زندگی یعنی صدای خنده مادرم، سلامتیش،

واقعا این ماییم ک سختش میکنیم

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا درسته وقتی یکی همش از ادم تعریف میکنه  ادم ناخوداگاه حس خوبی بهش دست میده و خودشو بیشتر ...

اره،برای همین ادم باید یکی و داشته باشه که دوسش داشته باشه و خیالش از دوست داشته شدن توسط یکنفر راحت باشه که بتونه به همه چیز از جمله اینده،خونه،ماشین و زندگی و همه چیز فکر کنه و براش نقشه بکشه.

وگرنه میگی اصلا اینارو داشته باشم که چی بشه

خیلی قشنگ گفتی  زندگی یعنی سفر کردن و همش تو راه بودن زندگی یعنی صدای خنده مادرم، سلامتیش، و ...

زندگی گذر لحظه هاست ....

قشنگی از شماست

تو تاپیک های ترسناک تگم کنید ، لطفا با من بحث نکنید و ن اعصاب منو خورد کنید ن خودتون ، من کسی ک م عاشق اجنه و ارواحم و کل اجدادم دعانویس بودن و علم نمیتونه واسم این چیزا و شرح بده پس سعی نکنید ک منو متقاعد کنید ، 👁❤
اره،برای همین ادم باید یکی و داشته باشه که دوسش داشته باشه و خیالش از دوست داشته شدن توسط یکنفر راحت ...

دقیقا

من یمدته همش میگم که چی بشه

۱۷سالمه ولی انگار این سن برام خیلی غریبس

خیلی روزام مبهم و بی معنیه

انگیزم کامل از دست رفته

زندگی گذر لحظه هاست .... قشنگی از شماست

ولی انگار برای من مبهم شده 

انگار بی معنی شده

تابستونی ک گذشت اصلا حال روحیم خوب نبود

اصلا انگیزه و امید نداشتم و ندارم

خیلی زود گذشت

سن جدیدم یجوریه

دقیقا من یمدته همش میگم که چی بشه ۱۷سالمه ولی انگار این سن برام خیلی غریبس خیلی روزام مبهم و بی م ...

سنت سن حساسیه.

وارد دانشگاه شی و با افراد جدید اشنا شی و اینا،به مرور همه چیز اوکی میشه.

فقط اگه نمیخوای بری دانشگاه،خونه نشین نشو

سنت سن حساسیه. وارد دانشگاه شی و با افراد جدید اشنا شی و اینا،به مرور همه چیز اوکی میشه. فقط اگه ن ...

خیلی همه چیزا رو مخمه

از یه طرف قلب مامانم مشکل داره و از حال میره

از طرفیم دارم برای نفقم تلاش میکنم ک بگیرم و برای اون حرص میخورم

از طرفی نه خواهری دارم نه برادری ک پشتم باشن

از یه طرف دیگه حوصله هیچیو ندارم

زندگی مث قبل نیست

پدرم از وقتی با مادرم جدا شدن 

فک میکنه من بچش نیستم 

زیر بار اینکه خرجمو بده نمیره

هووووف رومخهههه

دوست دارم وارد دانشگاه شم 

خیلی همه چیزا رو مخمه از یه طرف قلب مامانم مشکل داره و از حال میره از طرفیم دارم برای نفقم تلاش می ...

اگه شرایطت اوکیه برو سرکار.

خودت پول دربیار ولی در کنارش کارای قضاییت رو هم انجام بده که از پدرت بگیری.چون به هر حال یک مسئولیتی داره در قبالت

اگه شرایطت اوکیه برو سرکار. خودت پول دربیار ولی در کنارش کارای قضاییت رو هم انجام بده که از پدرت بگ ...

نه نمیتونم فعلا برم سرکار

مامانمم فک نکنم بزاره

فعلا میخوام کمکم شرو کنم برا کنکورم بخونم شاید از مهر ماه شرو کردم شایدم از دوهفته اخر شهریور

اصلا الکی از دست دادم تابستونمو

عذاب وجدان دارم

از طرفیم حوصله نداشتم