2777
2789
عنوان

توهم دلت گرفته؟ بیا حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 23 پست
اره پسرعممه نمیدونم چون بحث داشتیم باهم بعد از دوماه همو دیدیم منم جون قبلش بحث بینمون شده بود مث ه ...

حتما بهش برخورده دلخوره کاش بخاطر دلتم ک شده پاپیش بزاری

تـورا کهـ نشـد میروم تاخودم را فرامـوشـ کـنم💔
من یک ماهه دلم گرفته دلم میخواد با عشقم حرف بزنم خیلی

منم ولی...........

مامانم اینا فهمیدن باهاش رابطه دارم 

گوشیمو گرفتن واس چن ماه سیم کارتمو عوض کردن

یه سیمکارت جدید گرفتن یه نفر شمار میخاس‌ دس از سرم برنمی‌داشت منم دلم نمیخاس‌ دیگ با کسی در ارتباط باشم مجبور شدم شمارشو گرفتم بهش گفتم ک دیگ دو رو ور من پیداش نشه ولی دست بردارد نبود خلاصه بعد چن وقت ب همین پسرع‌ ک دوصش داشتم مامانم اینا فهمیدع بودن پیام دادم باور نمی‌کرد ک گوشیمو گرفتن بعد فهمیدع‌ بود ک‌ من شمارع‌ طرف رو گرفتم و بهش پیم دادم ولی اصلا قانع نمیشد ک فقد گفدم نیاد دور ور من بعدش میگفت ک اگ راست میگی گوشیتو گرفتن چر اول ب اون پسرع پیام دادی ب من میدادی هعییی‌ دیگ با کلی اسرار هم راضی نشد نمیدونم هنوز دوصم دار یا ن حرف دلشو نمیگه بلاک هم نمیکنه ولی با این حال ج پیمم‌ هم نمیدع‌ سخته خیلی دوصش داشتم و دارم نمیتونم فراموشش‌ کنم ببخشید زیاد شد فقد خاستم تخلیه شم:))))💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما بهش برخورده دلخوره کاش بخاطر دلتم ک شده پاپیش بزاری

رفتم سمتش چندبار اون اوایل هیچی درست نشد خیلی ناراحتم 

الان یک ماهه بهش پیام ندادم دقیقا ماه پیش همین روز اخرین بار بهش پیام دادم

من❤️
منم ولی........... مامانم اینا فهمیدن باهاش رابطه دارم  گوشیمو گرفتن واس چن ماه سیم کارتمو عو ...

بگو عزیزم راحت باش 

خیلی ناراحت شدم امیدوارم حل بشه

نمیدونم پسرا چطور میتونن جواب ندن، مال منم جواب نمیده 

بلاک هم میکرد تا ی ماه پیش هرجا پیام دادم و یکم اصرار کردم خوب شیم خیلیییییی ناراحتم خیلی بنظرت اشتی میکنیم باهم 😔

من❤️
رفتم سمتش چندبار اون اوایل هیچی درست نشد خیلی ناراحتم  الان یک ماهه بهش پیام ندادم دقیقا ...

بنظرم اگه واقعا بخوادت اگه دوست داشتع باش نمیزاره تنها باشی غصه بخوری ی حرکتی میزنه ولی اگه بازم خبری نشد فراموشش کن هرچند غیر ممکنه.....😔

تـورا کهـ نشـد میروم تاخودم را فرامـوشـ کـنم💔
بنظرم اگه واقعا بخوادت اگه دوست داشتع باش نمیزاره تنها باشی غصه بخوری ی حرکتی میزنه ولی اگه بازم خبر ...

گفت حسی که بایدو نگرفته ازم دیوونه میشم من اینجوری

دلم میخواد برم سمتش

من❤️