2777
2789

دوماه پیش رفته بودیم بیرون شهر زن عموی شوهرم که سالم بود یهو افتاد مرد

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله مادرشوهرم.

علت فوتشون چی بود ؟ایست قلبی؟

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

مادر من سالم سالم شب قلبش حالش عالی صبح زنگ زدیم جواب نداد تا که رفتیم دیدم افتاده زمین اورژانس اومد برد ن بیمارستان گفتن دو تا از رگ های اصلی مغزش پاره شده و خونریزی شدید داره دوازده روز بی هوش بود و بعد فوت کرد بدون سابقه بیماری قبلی هیچی

مادر من سالم سالم شب قلبش حالش عالی صبح زنکز دیم جواب نداد تا مه رفتیم دیدم افتاده زمین اورژانس اومد ...

خدا بیامرزه مادرتون فشار خون داشتن چند سالشون بود 

همسایه ما پسر ۱۹ساله سر سفره صبحانه به مامانش میگه سرم درد میکنه یهو کنار سفره میافته زمین میرسونن بیمارستان تموم میکنه 

ایست قلبی 

مامانش هنوزم تو شوک

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
مادر من سالم سالم شب قلبش حالش عالی صبح زنگ زدیم جواب نداد تا که رفتیم دیدم افتاده زمین اورژانس اومد ...

سابقه اینطور فوتی داشتین تو خانواده مادرت؟

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
سیگاری چیزی نمیکشیده

نه بابا 

آنقدر پسر آروم ومظلوم 

رفیق باز نبود 

میرفت سرکار میومد سربه زیر

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤