2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 19 پست
الان مثل قدیم نیست 20خورده ای ازدواج کنی همه دارن درس میخونن یا کار میکنن خودتو تو قید و بند سن نذار ...

والا جدیدا دوباره همه سن پایین دارن شوهر میکنن الان هر دختر 18 نوزده ساله ای میبنی شوهر کرده😐

والا جدیدا دوباره همه سن پایین دارن شوهر میکنن الان هر دختر 18 نوزده ساله ای میبنی شوهر کرده😐

منظورت این سایته؟ منم خیلی از اینجا تعجب میکنم ولی اطرافیان بیشتر دخترا همون حدود30-27نامزد کردن حداقلش ارشدو گرفتن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا دوس ندارم تو دوران دانشجویی ازدواج کنم چون اینجوری نه میتونم از دوران دانشجوییم لذت ببرم نه میت ...

نظرت قابل احترامه ولی من اینطور فکر نمی‌کنم

دانشجو هم که نباشی احتمالا شاغل خواهی بود(خیلیا هستن)، دیگه چه فرقی میکنه تاهل و شغل یا تاهل و تحصیل؟

احتمالا رشته پزشکیه یا یه رشته ای تا دکترا که میگی تا ۳۰ سالگی! دانشجویی درس خوندنه دیگه لذت مطلق هم نمیتونه باشه به هر حال سختی خودشو داره، زندگی متاهلی هم همینطور

ولی درکل عزیزم برنامه ریزی نکن چون یهو میبینی سال بعد عاشق شدی و دوست داشتی ازدواج کنی

موردش رو دیدما‌، پزشکی میخونده و قصد مهاجرت هم داشته یبار پارسال تو لایو پرسیدن ازش گفت اینطور که حساب میکنم احتمالا نزدیک ۳۰ به ازدواج فکر کنم. ولی الان ۲۳ سالشه و نامزده

واسه پیشرفتت شاید بشه برنامه ریزی داشت ولی عاشق شدن دست تو نیس که برنامه ریزی کنی چند سالگی عاشق شی!😁

البته اگه اهل ازدواج سنتی نباشی

بنارو گذاشتی که از دوران دانشجویی و متاهلی حداکثر لذت رو ببری،به اینم فکر کردی که تو این ده سال هزار جور اتفاق میتونه بیوفته که اصلا   قابل پیش بینی نیست،عزیزم الان میدونی چندین هزار  دختر داریم که تحصیلات عالیه دارن ولی سنشون رفته بالا و فردی باب میلشون دیگه اصلا نمیاد خاستگاریشون ، با پایین تر از خودشونم نمیتونن ازدواج کنن ، دیدم که میگم