2777
2789
بله می دونم انسان نیست ولی مثل جنتی هی مسخرش نمی کنن! این بنده خدا هم می میره، هممون می میریم، ولی ...

حالا چرا سختش میکنی 😂من برای خودمم جوک بسازن برام مهم نیست زدم تو رگ بیخیالی حالا ناراحت باشیم چرا واسه جنتی جوک ساختن واسه الیزابت نه 

همشون سر و ته یه کرباسن  فایده ای که نه برآی ادما و نه برای زمین ندارن حداقل جوکشون میکنیم میخندیم دلمون شاد شه😂😂😂

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
ملکه الیزابت  بعضی از خوانندهای خارجی ک بگم فناش میرزن رو سرمون و .. همشون رپاتیل و پدوفیلن& ...

اره بابا بیچاره ایرانیا خیلی بترکونن ۵۰ ساله با این گرونی بدبختی خیلیا سکته میکنن 

اونا زندگیشون رو ما تو خواب هم نمیبینیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ک نیستیم 

شاید دنیایی هم نبود دیگ امام زمان ظهور کنه 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
ملکه الیزابت  بعضی از خوانندهای خارجی ک بگم فناش میرزن رو سرمون و .. همشون رپاتیل و پدوفیلن& ...

چقدر خوبه می بینم مردممون در مورد این موارد آگاهی دارن، خوشحال شدم واقعا 

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 

این دنیا فانیه زندگی اصلی اون دنیاس اینجا مثل یه خوابه زود تموم میشه بجاش اونجا تا ابد زنده هستیم بدون درد و رنج اگه صلاحیت داشته باشیم اگرم نه که باید هم اینجا هم اونجا سختی بکشیم

چقدر خوبه می بینم مردممون در مورد این موارد آگاهی دارن، خوشحال شدم واقعا 

خیلی اطلاعات دیگ دارم ک تو دلم مونده چند سالی است که دربارشون تحقیق میکنم...

‍    ‍یه جور مُرده پرستین که آدم هَوسِ مُردن میکنه(:        *به امید مرگ خاموش🌱
خیلی اطلاعات دیگ دارم ک تو دلم مونده چند سالی است که دربارشون تحقیق میکنم...

خیلی عالیه، درخواست دوستی بدم؟ با هم به اشتراک بزاریم دانسته هامون

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 
این دنیا فانیه زندگی اصلی اون دنیاس اینجا مثل یه خوابه زود تموم میشه بجاش اونجا تا ابد زنده هستیم بد ...

خیلی فک میکنم چجوری تا ابد اونجا زنده ایم ینی خسته نمیشیم؟اونا ک مثل من بد بودن چی اونجام باید تا ابد بدبخت باشن ؟مگه ما خواستیم بدنیا بیاییم 🥺🥺🥺

اره بابا بیچاره ایرانیا خیلی بترکونن ۵۰ ساله با این گرونی بدبختی خیلیا سکته میکنن  اونا زندگیش ...

راستش تا چند سال دیگ ایرانی نمیمونه

همچی قراره خراب و اواره شه نشانه هاشه ...

فقط باید تماشا کنیم 

‍    ‍یه جور مُرده پرستین که آدم هَوسِ مُردن میکنه(:        *به امید مرگ خاموش🌱
دست از سر این بنده خدا بردارید  ملکه الیزابت از جنتی بزرگتره ولی هیچ جا اسمی ازش نیست

به تئوری بود میگفت اون راز جوونیش اینه هردوسال خون یه بچه رو میکشه ومیخوره وازخون اونا تغذیه میگیره زندس

ولی چرت بود😐

میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث 

نه دل گیر نیست به نظرم..... من که لحظه شماری می کنم برای رفتن تو این دنیا برای منی که از جنس زن بودم چیزی نبود جز تهمت و قضاوت و تبعیض جنسیتی جز درد و ناله جز غم و افسردگی 

زندگی همچین چیز خاصی ام نبود من که دل بستگی ندارم به این دنیا 

❤می خواستم زن زندگی ات باشم...زنی که پیش بند ببندد،،سیب زمینی ها را سرخ کند...زنی که فقط دستش در خانه ی تو بسوزد...و لک عادت ماهیانه اش بر ملافه های خانه ی تو بیفتد...می خواستم زن زندگی ات باشم...زنی که لنگه ی گوشواره اش را در خانه ی تو گم می کند...و صبح های زود،،بوی لاک قرمزش،،در اتاق خواب تو بپیچد...می خواستم زنی باشم که اکثر مریضی های عمرش،،صدقه سر زن بودن در خانه ی تو باشد...با این که خسته است برایت چای دم کند...وقتی بلیز بی آستین می پوشد حواسش باشد که پرده های خانه ات افتاده باشد...می خواستم سرم را با تو روی یک بالش بگذارم و دو تایی با هم بخزیم زیر یک پتوی مشترک...من با تک تک سلول هایم می خواستم زن زندگی ات باشم!!❤من لحظه به لحظه با تو عاشقانه در خیالم زندگی کرده ام گله ای نیست بعضی وقتا خیال بهتر از حقیقته 😞😞و اما خدایا باهات حرفا دارم نمی دونم کجای عدالته که صاحب جسم زن یه مرد باشه یه بار پدر ،،یه بار برادر،،یه بار شوهر و....خدایا مگه نگفتی بین زن و مرد فرقی نیست؟؟پس کوووو عدالتت؟؟قبولت دارما اما با منطقم جور در نمیاد که یه مرد به اسم غیرت و ناموس پرستی صاحب جسمم باشه برای محرم شدن با مرد دیگه ای از یه مرد اجازه بگیرم ....چرا نگفتی هر انسانی صاحب جسم و روح خودشه و باید خودش پاک بمونه و کسی حق نداره مالکش باشه خدایا چرااااااااااااا؟؟تو که عادلی تو که عدل داری چرا آخه؟؟چرا تو همه چیز بین زن و مرد فرق هست چرا مرد خیانت کنه لایق ببخشه زن خیانت کنه لایق مردن؟؟چرا آخه؟؟یا تو عادل نیستی یا بنده هات!!😔😔خدایا بیا برای یک بارم که شده عادلانه معامله کنیم من به یکتایی تو ایمان دارم اما با منطقم زندگی می کنم تو قواعد من بین زن و مرد فرقی نیست هر چی برای زن بده برای مرد هم بده و هر چی برای مرد خوبه برای زن هم خوبه ....اگر اینان مسلمانند یا رب کافرم گردان؛گر من کافرم از مسلک ایشان برم گردان!!
ولی خدایی کاش زود تموم شه چون تهش پایانه از این زندگی زنده بیرون در نمیاییم

این همه تلاش این همه بدبختیو عذاب این همه غصه ک اخرش چی میشه ب خوشبختی میرسیم حتی برا یکروز اما واقعتش اینه ک آخرش هیچی جز مرگ‌نیس 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|