2777
2789
عنوان

خواستگار

360 بازدید | 34 پست

من صلا هیچوقت خواستگار نداشتم و مردم شاید پیش خودشون فکر کنن من آدم ارومیم یا درونگرا و فلان و...‌ نمیدونم این چیزارو کدوم روانشناس قلابی نشون مردم داد. من اصلاهم اینجوری نیستم‌. شاید بخاطر اینکه شلوارا یا لباسای لختی نمیپوشم همه فک میکنن حیا دارم هیجکی سراغم نمیاد 😒😒😒😑😑شایدم چون هیچکس و نداریم ما . هیجوقت عروسی و مراسم نمیریم . من خیلی بیچارم 😒😒😒😑😑😑😭😭😭😭😭🥺🥺🥺🥺شانس ندارم . شاید طلسمی چیزیع که تو نظر مردم بد میام 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭قول داده بودم دیگه نیام تاپیک بزنم چون همینجام منو طلسم کرده ولی ناراحتم و هیچکیو ندارم بهش بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ راه دیگه‌ای بجز ازدواج به ذهنتون نمیرسه؟ اگه وقت دارین رو خودتون سرمایه گذاری کنین تخصص یاد بگیرین مستقل شین.

و هنگام زاده شدن گریانیم، که چرا قدم به این وادی عظیم نابخردان گذاشته ایم.

اگه شک داری به اینکه کسی دشمنی کرده باشه طلسم نوشته باشن برات برو از یه دعانویس با خدا و‌ مطمئن بخواه بررسی کنه 

این چیزا خرافات نیست، تو قرآن هم اومده و حقیقت داره

ببین یه فرد مُسن که کار بخت گشایی انجام میده و پول زیادی نمیگیره ،پیدا کن تا بخت گشایی انجام بده برات 

صددرصد حضوری باشه نه مجازی 

هر چی گفت دقیق انجام بده و بیرون برو 

یه پارچه ی ساده بخر ببر یه خیاطی شلوغ 

برو موهاتو مرتب کن توی یه آرایشگاه پررفت و آمد 

عزیزم امار ازدواج به دلیل مشکلات اقتصادی و فرهنگی خیلی پایین اومده ربطی به این چیزای که گفتی نداره ا ...

والا تا به من بدبخت میرسه میشع مشکل اقتصادی . همش تقصیر خودمع سه ساله تو نی نی سایت مینویسم بخاطر همینه