2777
2789
عنوان

سوختگی ۷۰ درصد

| مشاهده متن کامل بحث + 10643 بازدید | 49 پست
عزیزم چقدر سخته .اصلا آدم نمیتونه درک کنه .متاسفانه هیچ اطلاعاتی ندارم که بتونم همفکری کنم فقط اینکه ...

آره دقیقا دختر دایی منم سوخته بود صورتشو بالاتنش زودپزشون منفجر شده بوده بعد میبرنش پیش یه خانومی یه چیزی بهش میدن که هرروز باید میزده به پوستش عیین روز اولش شد 

کاربری هفتم🤪هیچوقت وقت واعصابتونو با بحث کردن آدم مغز زنگ زده هدر ندید👍

همه چی دست خداست ان شاالله که خوب میشه

براش دعا کنین بهش روحیه بدین، من یکی رو میشناسم از الکل آتیش گرفته بود خوب شد، چند نفر دیگه هم مثلا با آب سماور بوده یا با آب زودپز و یا نفت و چیزهای دیگه سوختگیشون هم زیاد بوده خوب شدن البته مند درصدشون رو نمیدونم.

وقتی پزشک  گفته اندامهای داخلی سالم هستن پی باید خیلی امیدوار باشین به درصد هم نگاه نکن ممکنه سوختگی پوست زیاده برا همون درصد رفته بالا. طب سنتی هم برای سوختگی خوبه بعد از مدتی مرخصش میکنن اگه دیدین وضعیتش ثابت شد میتونین برای پوست از طب سنتی هم کمک بگیرین.

واین نیز بگذرد....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودش تنها خونه بوده؟

از مسافرت میان خونه نشتی گاز داشته بچه هاش و شوهرش تو حیاط بودن این اول میاد تو خونه کلید برق رو میزنه خونه می‌ره رو هوا خواهرم با بدبختی خودشو میندازه بیرون ولی خب ۷۰ درصد سوختگی پیدا کرده

پسرم دنیامه خدایا خودت مواظبش باش
آره دقیقا دختر دایی منم سوخته بود صورتشو بالاتنش زودپزشون منفجر شده بوده بعد میبرنش پیش یه خانومی یه ...

شما خودت دقیقا دخترداییتون رو دیدی که سوخت و بعدش خوب شد ؟ 

من از این جریانات زیاد شنیدم ولی هیچ کس رو خودم با چشمای خودم ندیدم برای همین یکم تردید دارم 

یعنی کاملا صورتش سوخت و دفرمه شد بعد با کارای اون خانوم دقیقا مثل روز اولش شد ؟ 

شما خودت دقیقا دخترداییتون رو دیدی که سوخت و بعدش خوب شد ؟  من از این جریانات زیاد شنیدم ولی ه ...

میگم که تو آشپزخونه بود زودپزو بدون اینکه اول هواگیری کنه باز میکنه یهومنفجرمیشه ومیسوزه اونم زودپزای قدیمی که خیلی سنگینه مال خیلی سال پیشه پوستش ندیدم من فقط یادمه صورتشو اینا باند پیچی بود تا یه مدت کلا اون خانومه هم توشهرمون خیلی معروف بود یادمه ولی الان صورت دختر داییم مثل آیینه صافه

شما خودت دقیقا دخترداییتون رو دیدی که سوخت و بعدش خوب شد ؟  من از این جریانات زیاد شنیدم ولی ه ...

ولی درکل من خودم بیمارستان خوبو دکترخوب وکاربلد ترجیح میدم

ولی درکل من خودم بیمارستان خوبو دکترخوب وکاربلد ترجیح میدم

بین دایی منم میگه من خودم همکارمو دیدم که پیک نیک منفجر شد و کلا سوخت ولی با ضماد ی خانومی توی ی روستایی الان ی خط رو بدنش نیست 

ولی دختردایی خودم دستش با آب جوش ساده سوخت بردنش دکتر و بیمارستان و پانسمان الان بعد از ۲۰ سال کماکان پوستش وحشتناک چروکیده هست 

بین دایی منم میگه من خودم همکارمو دیدم که پیک نیک منفجر شد و کلا سوخت ولی با ضماد ی خانومی توی ی روس ...

آره بعضیا ازاین چیزای دست سازشون خیلی خوب عمل میکنه ولی خب باید معروف وکاربلد باشه امتحانش پس داده باشه دیگه به هرکسی هم نمیشه اعتمادکرد

یکی از فامیلامونم سه سال پیش دخترش سماور دست میزنه رو اپن بوده آب جوش خالی میشه روش کلا میسوزه بیست روزبستری بود بیمارستان الان ذره ای جای سوختگی نداره خب بیمارستانم بستگی داره به اینکه خوب باشه یانه 

امیدوارم بمونه خواهر بحق صاحب این ماه ولی دایی من با ۶۰ درصد و سالم بودن اعضای داخلی بعد ۱۰ روز عفونت کرد و کما و فوت😭😭😭الان شش سال گذشته خدا بهلطر بچه هلی خواهرت رحم کنه جون دوباره بهش بده

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم