2777
2789
عنوان

شام چی میپزی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 72 پست
من جدیدا از گوشت بدم میاد برنج داریم موندم روش چه خورشتی بزارم

کباب تابه ای با مرغ بپز

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر من همه چی میخوره اما باب میلش نباشه سیر نمیشه بخاطر همین بیشتر وقتا خورشتی با برنج داریم همش غ ...

خورشت لوبیا سبز عاشقشم یعنیا یا خورشت کرفس ولی اون نمیخوره برا خودمم نمیتونم اندازه یه نفر درس کنم که به مامانم میگم رفتنی میپزه🤤😂

هیچی 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
مرغ شکم پر

حتما تعدادتون بیشتر از دو سه نفره 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
خورشت لوبیا سبز عاشقشم یعنیا یا خورشت کرفس ولی اون نمیخوره برا خودمم نمیتونم اندازه یه نفر درس کنم ک ...

عه منم همینجوریم دقیقا 😂

از مرغم بدم میاد کلا هر گوشتی 😩

سیب زمینی نگین سرخ کن زردچوبه بزن پوست گوجه بگیر سرخ شه بریز داخل سیبزمینی

کاکائو با آبمیوه

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
از مرغم بدم میاد کلا هر گوشتی 😩

خب خوراک سبزیجات درست کن بریز روش خیلی می‌چسبه

دو تا سیب زمینی و نگینی خورد کن بریز تو قابلمه بعد کدو بادمجان و پیاز وگوجه همه رو خام ردیفی بریز با رب و روغن سس درست کن بریز روش زیر کم کن خام بپزه اونقد خوشمزه میشه کنم نگم برات