2777
2789
عنوان

پزشکی تعهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 7769 بازدید | 47 پست
شما خودتون چی میخونین؟

من خودم روانشناسی میخونم. علت حرفم اینه که من با دانشجو های زیادی از رشته های مختلف در ارتباطم و بچه های پزشکی هم بین شون هستن و بین دوستان صمیمیم هم دانشجوی پزشکی هست .. چیزی که دارم میبینم فقط ناراضی بودنه و تا آلان بین این همه آدم کسی که راضی باشه ندیدم. شرایط پزشکی از خیلی لحاظ چه اینده ی کاری و چه اپلای اصلا اوکی نیست بر خلاف تصورم عامیانه ( نکات منفیش اگه بخوام بگم واقعا به اینا ختم نمیشه و خیلی کلی گفتم ) ... حالا تصور کنید همین رو بخواید تعهدی برید -_- 

بازم تصمیم با خودتونه .. من نمی گم چه رشته ای برید و چه رشته ای نرید فقط میخوام بگم یه چیزی برید که تهش بی ارزه به سختی ای که میکشید .. تصور نکنید بعد از فارغ التحصیلی 9 تا 12 ساله از پزشکی درآمد هنگفتی دارید. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خارج کشور که نه ، اتفاقا مشاورم هم میگف اسم تعهدی بد در رفته و اینا ولی خب تا ۵ سالم حق ادامه تحص ...

ببین به این فکر کن قبول سال بعد پزشکی روزانت تضمینی نیس چون کنکور شابد سال بعد سختر بشه...

خب هرجور صلاح میدونی 

خدا از راه میرسد💖
زمین تا اسمون فرق داره کجا بری واسه کار تعهدی بری حتی نمیتونی ازدواج کنی. کدوم مردی کار و زندگیشو و ...

منم به مشاورم گفتم که شاید جای خیلی محروم انداختنم بعد گفت که برا تعهدی ۱۰ سال و نیم محل خدمت نزده کجاس و تا ۷ سال دیگه که عمومیت تمام هزار جور چرخ میخوره، نمم چیکار کنم من تو انتخاب رشته تعهدی زدم و احتمال داره بیارم الان استرس دارم میگم کاش نزده بودمش 

منم به مشاورم گفتم که شاید جای خیلی محروم انداختنم بعد گفت که برا تعهدی ۱۰ سال و نیم محل خدمت نزده ک ...

ببین عزیزم . یه چیزی من راجع به مشاورا بگم .. اغلب مشاور های کنکور یک ترم هم مشاوره تحصیلی نخوندن متاسفانه.

خیلی هاشون برای اینکه اسمشون در بیاد که چند تا دانشجوی پزشکی داشتن تعهدی بچه ها رو فرستادن به این رشته ها .. اون صرفا به دنبال منافع خودشه ( حالا ممکنه بگی نه بهش نمیاد و نمی خوره .. همینکه مشاور کنکور شده خودش نشون میده انسانیت رو بوسیده گذاشته کنار ) 

من خودم روانشناسی میخونم. علت حرفم اینه که من با دانشجو های زیادی از رشته های مختلف در ارتباطم و بچه ...

آها مرسی ، والا من امسال چون ۱۰ ساله بود تعهدش زدم ، خانواده میگن تا ۷ سال دیگه پزشک زیاد میشه و شاید حتی بیکاری هم بیار تو پزشکا ولی تعهدی خیالت راحته(امسال تعهدی ۱۰ ساله اومده تا پارسال ۲۱ ساله بود)   

ببین به این فکر کن قبول سال بعد پزشکی روزانت تضمینی نیس چون کنکور شابد سال بعد سختر بشه... خب هر ...

مرسی که با نظرت راهنماییم کردی ، همه جوانب و در نظر میگیرم ایشاله که خدا کمک کنه هرچی به صالحه پیش بیاد❤

آها مرسی ، والا من امسال چون ۱۰ ساله بود تعهدش زدم ، خانواده میگن تا ۷ سال دیگه پزشک زیاد میشه و شای ...

پزشکی کلا رشته ای نیست که بگی با وجود چنین میزان پذیرش هایی آیندۀ خوبی در ایران خواهد داشت. من در مورد تعهدیش حقیقتا نمی دونم که آیا از نظر کاری خوبه یا نه پس نظری نمیدم چون قصد من صرفا راهنمایی و کمکه نه هیچ چیز دیگه .. حقیقتش همین جوری توی حالت نرمالش انصراف از پزشکی هزینه ی گزافی رو برای کسایی که میشناسم و نمی خوان دیگه پزشکی بخونن داشته و چون پول انصرافش رو نداشتن یه جا بدن یا خانواده شون حمایت نکردن و مجبورشون کردن ادامه بدن به اجبار دارن ادامه میدن و یکی از دوستام سر همین قضیه افسرده شده ( با وجود اینکه بارها گفتم دقت کنن و حتی اگه نخواستن ترم اول تغییر رشته بدن ولی به خاطر خانواده شون ادامه دادن و بعدشم به خاطر هزینه ی انصراف نتونستن انصراف بدن ) .. برای همین میگم که درست انتخاب کنید.

آها مرسی ، والا من امسال چون ۱۰ ساله بود تعهدش زدم ، خانواده میگن تا ۷ سال دیگه پزشک زیاد میشه و شای ...

دقیققااا برادرشوهرم که تعهدیه کارش تضمینی برعکس شوهرم کا بازم پرستارع  دنباله کاره ولی فعلا جذبش نکردن مثلا برا طرحش هیچ جا جذبش نکردن

خدا از راه میرسد💖
پزشکی کلا رشته ای نیست که بگی با وجود چنین میزان پذیرش هایی آیندۀ خوبی در ایران خواهد داشت. من در مو ...

اها باشه بیشتر دربارش تحقیق و فکر میکنم ، من دارو  روزانه هم زدم و اون رو مشاور گفته به احتمال خیلی میاری اگه دیدم واقعا نمیتونم برم تعهدی ( البته اگه قبول شدم) میرم دارو 

دقیققااا برادرشوهرم که تعهدیه کارش تضمینی برعکس شوهرم کا بازم پرستارع  دنباله کاره ولی فعلا جذب ...

اها ... من فکر میکردم برا کرونا و نیاز شدید به پرستار ، دیگه آنچنان مشکل کار نباشه برا پرستارا 

اها باشه بیشتر دربارش تحقیق و فکر میکنم ، من دارو  روزانه هم زدم و اون رو مشاور گفته به احتمال ...

برای دارو تا جایی که من میدونم و از بچه های رشته ی دارو سازی شنیدم باید یک سرمایه هنگفت برای این رشته داشته باشید.

اگر سرمایه خوبی دارید از نظر مالی این رشته خیلی میتونه خوب باشه و به نظرم از پزشکی در این صورت که پول داشته باشید خیلی بهتره. 

باید همه ی عوامل رو در نظر بگیرید. اگر زمانی خواستید از کسی مشاوره بگیرید علاوه بر دانشجوهای در حال تحصیل در اون رشته ( که ترم بالایی هستن نه ترم های اول و دوم و اینا ) از دانشجوهای فارغ التحصیل یا مشغول به کار هم مشاوره بگیرید چون قطعا کسایی که مشغول به کارن بهتر میتونن راهنمایی کنن.

اها ... من فکر میکردم برا کرونا و نیاز شدید به پرستار ، دیگه آنچنان مشکل کار نباشه برا پرستارا 

نه اصلا اینطور نیس کرونا که دیگه سخت نمیگرن بخدا دیگه کار پیدا کردن سخته 

خدا از راه میرسد💖