2777
2789
عنوان

میاین از امروز نماز بخونیم ؟😍

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از سوم ابتدایی میخونم:)

و اگه نخونم احساس میکنم مهم ترین کار زندگیم رو انجام ندادم🥲

پاشین بگین لعنت بر شیطان و نمازتونو بخونین 

بخدا بهترین صلاح در مقابل دشمن ها هست و مهم ترین مسئله در دین اسلام♥️

اگه خوندی لایکم کن همدیگرو پیدا کنیم🙂🤝

تو خودت می خوندی یا از امروز میخوای شروع کنی؟

کاهل نماز بودم ، 

میخوام درست شروع کنم به خوندنش از امروز به امید خدا🙂

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
من از سوم ابتدایی میخونم:) و اگه نخونم احساس میکنم مهم ترین کار زندگیم رو انجام ندادم🥲 پاشین بگین ...

چقدر نظرتون انرژی مثیت داشت 😍

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
من از سوم ابتدایی میخونم:) و اگه نخونم احساس میکنم مهم ترین کار زندگیم رو انجام ندادم🥲 پاشین بگین ...

خیلیا میگن هنوز بچه مون بچه است بذار به سن تکلیف برسه میخونه!ولی کلی کلاس زبان و چرتکه وهوش میذارن پس این بچه کی بزرگ میشه!من خودم از وضع خودم ناراضیم!برای اینکه از بچه گی نخوندم!

فدات اتمام کردم ولی تنبلیم میاد

عزیزم🙂

اره ادم یه وقتایی تنبلیش میاد ولی خب به این باید فکر کنیم که واقعا نمیدونیم چقدر قراره زندگی کنیم 🤔

ولی از بچگی گفتن تنبلی کار شیطونه😂

کاهل نماز بودم ،  میخوام درست شروع کنم به خوندنش از امروز به امید خدا🙂

بیا مثل اونایی که اعتیاد دارن با هم شروع کنیم به ترک کردن کاهل نمازی ...بعد به هم بگیم چند روزه نماز خون شدم موفق شدم یا دوباره مثه قبلم🥰

بیا مثل اونایی که اعتیاد دارن با هم شروع کنیم به ترک کردن کاهل نمازی ...بعد به هم بگیم چند روزه نماز ...

بله موافقم 😍چی بهتر از این ؟ 💛

خوب میشه اگر مشوق همدیگه باشیم تو این راه

چون ادم وقتی همراه داشته یاشه باز انگیزش بیشتره🙂 

چقدر نظرتون انرژی مثیت داشت 😍

ممنون عزیزدلم🥰😘♥️

منم اولش در نماز کاهلی میکردم تا اینکه مرگ رو چشیدم اون لحظه فقط از خدا میخواستم بهم یه فرصت بده بیام نماز هام رو با جدیت بخونم الان وقتی نمازم تموم شد سوره واقعه رو میخونم و هدیه میکنم به شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو ۲ بار دعای سلامتی امام زمان رو میخونم و تسبیحات حضرت زهرا رو میفرستم و اگه وقت کردم میشینم قرآن میخونم 

لحظه ی مرگ وقتی آدم می‌دونه هیچ کاری برای خدا انجام نداده خیلیییییییی وحشتناکه خیلی😔💔

خیلی خوشحال شدم از اینکه این تاپیک قشنگ رو زدین🥰👌🏻😘♥️

خیلیا میگن هنوز بچه مون بچه است بذار به سن تکلیف برسه میخونه!ولی کلی کلاس زبان و چرتکه وهوش میذارن پ ...

آره متاسفانه خیلی حرفتون خوب بود الان کمتر به دین اهمیت میدن

پدر مادر من به حجابم گیر نمیدن ولی میگن باید نماز بخونی منم زیاد نماز رو با جدیت نمیخوندم تا اینکه مرگ رو تجربه کردم الان تصمیم گرفتم حجابم رو هم درست کنم و چادر بپوشم 

برای من هیچی دردناک تر از توهین به دین اسلام نیست متاسفانه اینستا رو باز میکردم از کوچک به بزرگ به دین اسلام توهین میکردن زمانه واقعا خیلی بد شده😔

ممنون عزیزدلم🥰😘♥️ منم اولش در نماز کاهلی میکردم تا اینکه مرگ رو چشیدم اون لحظه فقط از خدا میخواست ...

عزیزم☺ امیدوارم عمر طولانی و باعزت داشته باشین 

الهی عاقبت بخیر بشین❤

برای ما هم دعا کنین که بتونیم این کار رو با جدیت انجام بدیم 💟

خواهش میکنم عزیزم 

حضور شما و بقیه ی عزیزان تو این تاپیک باعث بهتر شدنش میشه بهمون سر بزنین و انرژی بدین😍