2777
2789
نه میگه پنج روز گذسته از پریودم که..علائم داره

فهمیدم میگم ماه قبلش باردار شده باوجود بارداری پریودم شده بعضیا اینجوری میشن ممکنه ماه اول دوم بارداریشون پریودم بشن اگه مثلا ماه قبلش باردار شده باشه الان نزدیک هفت هفتشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه ماه قبلش باردارشده و باوجود بارداری پریود شده

اصن این چیزی که میگی یه درصد ممکنه اتفاق بیوفته...

بعدشم پریود که نمیشن در حد لک نه پریودی کامل هفت روزه😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بایدصب زود استفاده منم یاالانم جواب میده؟

الان بزن ببینم اگه پنج روز گذشته...

منتظریم

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

پس چرا نوشته پنج روز از پریودم گذشته😂😂😂 استارتر مارا به شک انداختی بی بی چک بزن اگه پنج روز از م ...

ن عزیزم از موعدم نگذشته ،منظورم این بود ک پنج روز از اخرین پریودشدنم گذشته

اصن این چیزی که میگی یه درصد ممکنه اتفاق بیوفته... بعدشم پریود که نمیشن در حد لک نه پریودی کامل هفت ...

خاله من تاسه ماه سر دوتا بچه هاش قشنگ پریود میشد میگفت لخته ازم میومد دوستم خودمم همینطور ماه اولشو عادی پریود شده 

ن عزیزم از موعدم نگذشته ،منظورم این بود ک پنج روز از اخرین پریودشدنم گذشته

پس برو بذار ماهم به درد خودمون بریم از این تاپیک😐😂

تا ماه بعد موعد پریودت صبر کن

خداکنه هرچی باشه جز بارداری🥺

اقدام نبودی؟

اگه نه پس چرا استرس داری ؟تازه میگن دو هفته بعد از پریود تخمک گذاری میشه تو که همش پنج روز گذشته....

خداکنه هرچی باشه جز بارداری🥺

اخه اگرم باردار بودی ناشکری نکن عیب نداره شوهر داری چیز بدی هم نیست میدونم اول زندگی سخته بچه داری 

راه های جلوگیری رو هم یاد بگیر که هر ماه استرس نداشته باشی

فهمیدم میگم ماه قبلش باردار شده باوجود بارداری پریودم شده بعضیا اینجوری میشن ممکنه ماه اول دوم باردا ...

اهان اره ممکنه..یعنی اقدام کردن بدون جلوگیری ..پس امکانش هست..باید از مادر بزرگ و مادرش وعمه وخاله ببینه ایا موقع بارداری اونا پریود میشدندیانه..چون این موردا ژنی هستش

اقدام نبودی؟ اگه نه پس چرا استرس داری ؟تازه میگن دو هفته بعد از پریود تخمک گذاری میشه تو که همش پنج ...

ن عزیزم چ اقداکی دوماه ازدواج کردم قصدم حداقل ۳/۴سال دیگس،والانمیدونم رابطه بدون محافظت همینه دیگ کلااسترسه

ن عزیزم چ اقداکی دوماه ازدواج کردم قصدم حداقل ۳/۴سال دیگس،والانمیدونم رابطه بدون محافظت همینه دیگ کل ...

منم ۵سال طبیعی جلوگیری کردم باردار نشدم....خیالت راحت نترس...