2777
2789

چی شده گلم؟

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا هیچ وقت بنده هاشو فراموش نمیکنه،  قطعا اگه الان جواب دعاهات نمیده، ب صلاحت نیس

آخه چطور صلاح نیس من صاحب زندگی بشم از بچگی زندگی درستی نداشتم تا الان 

زندگیم ک بلاتکلیفم هر چی دعا میکنم درست بشه هیچ

چند سالته گلم؟

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
۲۶

چرا انقد نا امیدی؟ هنوز برات فرصت زیاده

مشغول به کار شرو برو توی اجتماع

چرا انقد نا امیدی؟ هنوز برات فرصت زیاده مشغول به کار شرو برو توی اجتماع

اخه وضع جامعه ببین عزیزم ن کار درستی گیر میاد ن اونی ک صاحب کار هس میشه بهش اعتماد کرد 

اخه وضع جامعه ببین عزیزم ن کار درستی گیر میاد ن اونی ک صاحب کار هس میشه بهش اعتماد کرد 

بلاخره باید از یه جا شروع کنی عزیزم همه که بد نیستن

آخه چطور صلاح نیس من صاحب زندگی بشم از بچگی زندگی درستی نداشتم تا الان 

گاهی دعاهامون اجابت نمیشه، خییلی ناراحت میشیم اما بعدأ متوجه میشیم که خدا بهترینا رو برامون رقم زده، مصلحت خدا با مصلحت ما فرق میکنه، گاهی حکمت خدا چیز دیگری است،