2777
2789
عنوان

مایو

| مشاهده متن کامل بحث + 4788 بازدید | 55 پست
سال ۹۶ مایو ۱۰ تومن؟🤔🙄 

اره خودم یادمه رفتیم استخر تو‌ بوفه شون کلی مایو داشتن همشم 10تومن 

خودت بدوز ارزون تر میشه

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از دیوار بگیر به قول دوستان از دی جی کالا بگیر

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

عزیزم بایدحتمامایوباشه حتی بعضی جاها مایودوتیکه هم نمیزارن فقط یه تیکه باکلاه باشه باید

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

نه نمیزارن

یه سوتی یادم انداختی بزاربگم😁

واسه اولین بار رفتم مایو رو از رو ش.و.ر.ت پوشیدم ش.و.ر.ت.م هم ازاون نخی بزرگ ها داشتم میرفتم تو آب غریق نجاته گفت خانم کجااااا بااین وضع گفتم چِمه گف زیر مایو ش.و.ر.ت؟😒

نهه اینطوریی نریاا باید مایو بگیری ک هیج کلاهم باید بپوشی تازه مایو دوتیکه هم بعضی جاها غیره مجازه من خودم مایو گرفتم 100خیلیم خوبه همین دیروز

البته دم دستی خریدم ک یکی دیه بخرم باز