2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2227 بازدید | 64 پست

چرا همه گیر دادین رو پسره ، ما هم تو شهرمون پیش اومده طرف با نامزدش بوده چند نفری دختره رو پیشش بردن تنهایی کاری نمی‌توانست بکنه، تا زنگ زد به پلیس و... هم معلوم نیس چه بلایی سر دختر بیچاره اومد

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان این ماجرا واسه دو یه ماه پیشه ایشون الان یادش اومده https://www.radareghtesad.ir/news/2963 ...

تو همدان هم ی دختر و پسری کنار سد بودند نامزد هم بودن

هیچی دیگ چن تا موتوری ارازل ب نامزدش جلوی خودش تجاوز میکنن🙂

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 

دقیقن ی سری ماهم ساعت ده اینا بود مسیر خونه رو گم کردهه بودیم (اون زمان همسرم تازهه ماشین گرفته بود تازهه داشت یاد میگرفت )افتادیم تو بیابونی چهار تا قول چماق اومدن گفتن نگه دار همسرم نگه نداشت با بیل زدن شیشه ماشین شکست ولی ما فرار کردیم هیچ وقت یادم نمیرهه خیلی شهر وحشت ناک شدهه

دوستان این ماجرا واسه دو سه ماه پیشه ایشون الان یادش اومده https://www.radareghtesad.ir/news/2963 ...

واقعا چطور ۵نفر بع یه دختر ۱۶ساله تجاوز کردن ؟؟؟ 

دختره نوشته کماست 

بیچاره چه صحنه بدی دیده  

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 

باور کنید خییییلی دیدم همچین موردایی خدا لعنت کنه اون ارازلایی ک باعث این کارا میشن انشالله خدا تا سرشون نیاره از دنیا نرن 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 
سره شب بوده بابا

میخواد سر ظهر باشه یا سرشب چه فرقی داره اون دخترم از تجاوز ابایی نداشته ازینکه آبروی خودش یا خوانوادش بره وگرنه اصلا با پسر نامحرم و غریبه سر قرار نمیرفت پس حقشه

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
میخواد سر ظهر باشه یا سرشب چه فرقی داره اون دخترم از تجاوز ابایی نداشته ازینکه آبروی خودش یا خوانواد ...

حرفت خیلی زشته خدایی نکردهه زبونم لال این اتفاق امکان دارهه برای خانم متاهل و شوهرشم پیش بیاد درد و بلا دور باشه