2777
2789
عنوان

سیاه شدن موی سفید

| مشاهده متن کامل بحث + 65101 بازدید | 156 پست

ممنون که این همه با حوصله جواب میدی فقط نگفتی چند ماهه استفاده میکنی چون من نصف موهام سفیده اینقدر خسته شدم از رنگ کردن که هر که هر روشی میگه رفتم فقط بعضیهاش خیلی طول میکشه رها میکنم شما چند وقت زدی نتیجشو دیدی وچندتا روغن استفاده کردی؟ 

ممنون که این همه با حوصله جواب میدی فقط نگفتی چند ماهه استفاده میکنی چون من نصف موهام سفیده اینقدر خ ...

من تقریبا دو ساله اما اگ همون اول نتیجه نمیدیدم ادامه نمیدادم من خودمخیلی آدم کم صبری ام 

یک عدد چپی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم چه مدت استفاده کردی ک جواب داد؟

سلام از همون اول ک میزدم تاثیر داشت ولی برای اینکه بفهمی باید زیادموهات رو تو آینه چک کنی تا وقتی نصفشون سیاهه بقیش هنوز سفیده ببینی وگرنه الان که زیاد نمیرم خب شاید اون موی سفید سیاه شده من دگ نمیفهمم

یک عدد چپی 

سلام از همون اول ک میزدم تاثیر داشت ولی برای اینکه بفهمی باید زیادموهات رو تو آینه چک کنی تا وقتی نص ...

سلام خوبین 

ببخشیدمن تو سایتش دو تا روغن  بود کدومش میشه؟

روغن بنفشه زیتون 

روغن زیتون وحشی 

کدوم رو انتخاب کنم؟

سلام خوبین  ببخشیدمن تو سایتش دو تا روغن  بود کدومش میشه؟ روغن بنفشه زیتون  روغن ز ...

روغن بنفشه بر پایه زیتون وحشی 

اگه بازم نتونستید پیدا کنید عکسشو براتون بفرستم

یک عدد چپی 

استارتر عزیز 

من می خوام سفارش بدم ده تا کافی برای بار اول؟بزای کسی می خوام

و اینکه شما هفته ای دو بار،  شب زدی صبح شستی درسته؟

بین دو روز در هفته فاصله انداختی یا مثلا دو شب پشت سر هم ؟

همزمان همراهش مکمل خاصی استفاده کردی ؟یا غذای خاصی 

شرمنده کل تاپیک و خوندم ممنون می شم جواب بدی 🌺