fa_fa_19 مدیر عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 6535 عنوان سیسمونی | مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 34 پست به نظرتون گهواره بگیرم یا از این تختایی که گهواره هم میشن؟کدومش کاربردی تره؟خیلی دو دلم میترسم هر کدومو بگیرم پشیمون شمدوتاشو باهمم نمیتونم بگیرم چون جا ندارم پولمم به دوتاشون نمیرسه میخوام یکیشونو بگیرم آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂 1401/06/06 | 17:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fa_fa_19 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 6535 ان شاالله زایمان راحتی داشته باشی و دچار افسردگی نشی به حق این ماه مرسی عزیز دلم بابت دعای قشنگت💋⚘سلامت باشی همیشه آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35445 آهاا منم شنیدم خیلی خوبن ولی اگه بخوام باید بخرم چون فامیلامون کسی نداره ک بگیرم ازشون این دیگه چیزیع ک بخری پشیمونی نداره.فک نکنم خیلی ام گرون باشه 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
fa_fa_19 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 6535 این دیگه چیزیع ک بخری پشیمونی نداره.فک نکنم خیلی ام گرون باشه حالا من تصمیم گرفتم همون تختارو بگیرم اگه دیدم بچم با تکونای اون آروم نمیشه مجبورم گهواره هم بگیرم🤕 آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35445 حالا من تصمیم گرفتم همون تختارو بگیرم اگه دیدم بچم با تکونای اون آروم نمیشه مجبورم گهواره هم بگیرم🤕 ایشالله بچه هامون آروم و نجیب باشن نیاز نشه گهواره جدا بگیریم🙂 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
fa_fa_19 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 6535 ایشالله بچه هامون آروم و نجیب باشن نیاز نشه گهواره جدا بگیریم🙂 انشاالله عزیزم آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂