2777
2789
عنوان

اسمتون چیه 😃

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 40 پست

سونیا

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای پس اسمت هم خطرناکه هم داروگره هم ترسناک 😁😁😁😁ناراحت نشیا شوخی کردم خیلیم قشنگه

قربونت عزیزم نه ناراحت نشدم.. تو هم اسمت خیلی گشنگه    

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
تارام از اسم نازنین متنفرم البته ببخشید حدیث اسمت قشنگه(: منو یاد دختری میندازی که قراره یکی که خی ...

اسمت خیلی قشنگه 😍منم از اسم نازنین خوشم نمیاد قشنگه ولی ....    به خدا خرافات نیست شاید 10 تا نازنین توی دوستو اشنام هستن که همشون زندگیشون غم انگیزه یکیشونم ب رحمت خدا رفت توی 17 سالگی😳

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    
اسمت خیلی قشنگه 😍منم از اسم نازنین خوشم نمیاد قشنگه ولی ....    به خدا خرافات نیست شاید 1 ...

ممنونم اسم تو هم قشنگه

نه متنفر بودن به از اسم نازنین به خاطر اینه که بهم خیانت کرد کاری کرد که به همجنسای خودمم اعتماد نداشته باشم..