2777
2789
عنوان

علت بیتوجهی

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برات مهم نباشه بلاخره اونم کارش گیر میکنه پیام بده تو هم جوابشو نده 

من برام مهم کاره بود اون کار مردمو ول کرده من نمیتونم مثل اون فکر کنم دیشب ۱۴ ویس گذاشتم همش راجب کار اخرشم شماره این پسره بود رفتم بیرون امدم ۳ ساعت بعد دیدم گوش داده ج نمیده منم نوشتم شما به من توهین کردید بلاک کردم

اگه چیزی گفت یا پیام داد تاپیک زدی منم تگ کن 

از همه جا بلاکش کردم چطوری پیام بده.آحه کارش زشته .من واسه دوستی که زنگ نزدم واسه کار پیام گذاشتم اخرشم شماره گرافیست اقاه رو دادم گفتم اگه خواستی زنگ بزنی بگو من بهش امشب بگم شما میزنگید گفتم کار مردم نمونه یارو عین بیشعورا هی میخونن ج نمیداد رفتم دنبال کارام ۳ ساعت بعد امدم آنلاین بود فعال بود ج منو نداده بود منم نوشتم من همه تلاشمو کردم برای این کار از اینجا به بعدشو خ میدونید شما با ج ندادنتان بهم توهین کردید.

از همه جا بلاکش کردم چطوری پیام بده.آحه کارش زشته .من واسه دوستی که زنگ نزدم واسه کار پیام گذاشتم اخ ...

میکم اگه تویه محل کار چیزی گفت

بعد هر وقت هم که دیدیش توام مثل خودش بی‌محلی کن و 

میکم اگه تویه محل کار چیزی گفت بعد هر وقت هم که دیدیش توام مثل خودش بی‌محلی کن و 

حتی منو درست نمیشناسه الکی اومده پیشنهاد آشنایی داده بعد که دید من خ جدی و خشک برخورد کردم و آشنایی رو باهاش مقدور نمی‌بینم. خودشو کشید خ کنار اینطوری میخواد تحقیرم کنه بیشور

مچقدر نیستم هر کسی از من خوشش آمد بهش ج مثبت بدم منم معیارهای خودمو دارم وقتی ج منفی دادم دلیلی به ت ...

آره اینا دو تا بحث جدا هستن اون خواستگاری کرده توهم جواب رد دادی 

حالا بحث کار یه بحث جدا هستش نباید همه چیو باهم قاطی میکرد

آره اینا دو تا بحث جدا هستن اون خواستگاری کرده توهم جواب رد دادی  حالا بحث کار یه بحث جدا هستش ...

اره اصلا من دوماه نامزدیم بهم خورده حال روحیم اونطوری نیست برم با کسی اشنا شم

نمی‌دونم چرا بلاک رو کار خیلی چیپی می‌دونم ،مگه برای مزاحم .

ولی برای  دعوا و قهرها و برخوردهای لفظی و متنی لزومی به بلاک نمیبینم .میتونم حرفمو بزنم و منتظر حرفش بمونم و متناسب اون منم جواب بدم .

یا همدیگه رو راضی میکنیم یا بالاخره یه جایی کنار میکشیم .

کلا تو زندگیم فقط دوتا جوون رو که برای دوستی پیام داده بودن رو بلاک کردم یکی خانوم همسایه سریش رو .😆

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.