2777
2789
عنوان

شک ب شوهر🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 27 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واااقعا؟مشکوکه؟

ببخشید بخدا عذاب وجدان گرفتم ، این حرفو زدم

ولی با شک زندگی کردن خیلی عذابه

هر جور شده سر از کارش دربیار

دوست شوهر منم اهل صیغه و دوست و ... هستش 

بعد من که از کاراش خبر داشتم چون برا شوهر من تعریف کرده بود ، جای چند تا گاز گرفتگی رو شکم و .. بود ، بعد چند روز که زنش دیده بود و ازش پرسیده بود ، شوهرش گفت آقای فلانی گاز گرفته🤣🤣

عاشق پرواز کردن م .. حال من عالیست مثل حال گل حال گل در دست چنگیز مغل .....  سوالات احکام روزمره تون رو میتونید بپرسید اگر سوادشو داشتم خوشحال میشم و حتما جواب میدم
ببخشید بخدا عذاب وجدان گرفتم ، این حرفو زدم ولی با شک زندگی کردن خیلی عذابه هر جور شده سر از کارش ...

در صورتی که من خبر داشتم با چند تا از دوستاش صیغه کرده بودن و ویلا گرفته بودن و .... 

عاشق پرواز کردن م .. حال من عالیست مثل حال گل حال گل در دست چنگیز مغل .....  سوالات احکام روزمره تون رو میتونید بپرسید اگر سوادشو داشتم خوشحال میشم و حتما جواب میدم
بنظرت چجوری مطمئن شم کاری میکنه یا ن

ببین راه زیاد داره

بستگی داره کدومشو بتونی

ببخشید واضح میگم

شما که میگی شوهرت چند روزه یا حتی هفته رابطه نداره ، باید ببخشید ولی باید منی شوهرت خییلی غلیظ باشه 

خب خودت نگاه کن ببین چجوریه

اونی که دوسه روز پیش داشته با اونیکه یه هفته س نداشته فرق داره ، بعدشم هر چقد تمایل نداشته باشه ولی زودتر ارضا میشه و تموم

مگلتونی هم بدون اینکه متوجه بشه ، شماره شو بزن تو مای ایرانسل گوشیت

بعد برات رمز میاد ، رمزو بزن تا کل حساب خط شوهرت پیشت باشه ، پیام ها رو پاک کن از گوشیش

بعد ریز مکالمات و پیام های شوهرتو هر روز نگاه کن ، ببین به شماره ی خاصی مشکوک نمیشی

شماره ای بیشتر تماس داشته باشه و تو نشناسیش

میتونی هم سطل زباله های گوشیشو نگاه کنی

هم گالری

هم گوگل

هم پیام ها

ی نگاه ب دوستاش بنداز اگ اونا خطا میرن حتما رو شوهرت تاثیر گذاشتن  دوست بد از دشمن هم بدتره&nb ...

نمیدونم اخه من از کجا بدونم دوستاش چطورن بخدا نمیدونم خیلی دلم میخاد بفهمم چیکار میکنه من دوتا بچه دارم طلاق نمیگیرم ولی حداقل اونوقت اخلاقش بهتر میشه چون بد اخلاق و خسیس هم هست

ببین راه زیاد داره بستگی داره کدومشو بتونی ببخشید واضح میگم شما که میگی شوهرت چند روزه یا حتی هفت ...

پیاماشو ک پاک میکنه سطل زباله هاشم خالی میکنه خط ایرانسل هم نداره هروقت بهش زنگ میزنم هن در حال مکالمس میگم با کی حرف میزنی میگه یکی از بچه ها یا یکی از رفیقام دیگ منم پیگیر نشدم چی میگفتم اخه گوگل هم نمیره زیاد اینستا داره ک چون خوشش نمیاد من ندارم و سر هم در نمیارم ازش واتساپم داره ک چیزی توش ندیدم

پیاماشو ک پاک میکنه سطل زباله هاشم خالی میکنه خط ایرانسل هم نداره هروقت بهش زنگ میزنم هن در حال مکال ...

😶😶🤔🤔

یکم سخت شد ..

نمیتونی امتحانش کنی ؟

یا با زن یکی از دوستای نزدیکش دوست شی

😶😶🤔🤔 یکم سخت شد .. نمیتونی امتحانش کنی ؟ یا با زن یکی از دوستای نزدیکش دوست شی

نمیشه ک با زن دوستش دوست بشم ولی امتحان کردن رو نمیدونم...چجوری امتحانش کنم بنظرت؟برم خط بخرم؟

نمیشه ک با زن دوستش دوست بشم ولی امتحان کردن رو نمیدونم...چجوری امتحانش کنم بنظرت؟برم خط بخرم؟

خط بخری ، باید خیییلی محطاط رفتار کنی که شک نکنه ، که بدتر میشه

با زن دوستش دوست بشی خیلی هم به نفعته،  مطمئن باش

خط بخری ، باید خیییلی محطاط رفتار کنی که شک نکنه ، که بدتر میشه با زن دوستش دوست بشی خیلی هم به نفع ...

نمیتونپ دوست بشم چون رفت و آمد خونوادگی نداریم و خوششم نمیاد ک داشته باشیم