2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا سیستم ایمنیشون ضعیف شده از دیشب تب کرده 

ای داد بیداد پس اینم جدیده ای خدایا من و خلاص کن واقعا دیگه بریدم 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
واقعا برا نماز بیدار شدی حال داشتی این کارارو بکنی خخخ

اره 

کلا ساعت پنج بیدار میشم دیگه 

اره 😁😁 روتینمه دیگه عادت میکنی وقتی سه هفته مداوم پشت هم انجام بدی 😬😬😬

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
ای داد بیداد پس اینم جدیده ای خدایا من و خلاص کن واقعا دیگه بریدم 

منم دوهفته ست کرونامون خوب شده پدرم درومد انقدر مریض شدیم 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
چ پر انرژی من الان حال ندارم پاشم آب بخورم😂🙂💔

😁😁😁

اگه برای خودت روتین بزاری و سه هفته مداوم انجام بدی 

میشه عادتت 

اونوقت ترک کردنش سخت میشه 😬😬😬

واسه نماز بیدارشدم

صبحانه پسر رو بدم و راهیش کنم بعد بخوابم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اره  کلا ساعت پنج بیدار میشم دیگه  اره 😁😁 روتینمه دیگه عادت میکنی وقتی سه هفته مداوم پ ...

منم تا یکی دوماه روتین پوستی مو پیش میگیرم روتین شب و روز و اینا میبنی خسته میشم چن مدت میزارمش کنار البته نه بعد نماز ها قبل خواب 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
منم دوهفته ست کرونامون خوب شده پدرم درومد انقدر مریض شدیم 

به  خدا دیگه دوماه تمامه نزدیک سماهه این بچه ها مریضن هر بار یه چیز جدید ار وفتی این وبا لعنتی اومد اینجوری شدن از یک سالگیش تا الان که دیگه ۱۴ ماهش هنوز مریضه تا دودوز خوبه باز یه چیز جدیدی میگیره هنوز واکسن یک سالگیشو نشده بزنه

منم تا یکی دوماه روتین پوستی مو پیش میگیرم روتین شب و روز و اینا میبنی خسته میشم چن مدت میزارمش کنار ...

من از ۲۶ سالگی روتین و شروع کردم الان ۲۷ و نصفم 

خب وقتی ماسک شب میزاری و میشوریش باید بعدش سرمو بزنی دیگ 

یاکرم شب و بزاری 😁😁😁