2821
2789

عزيز دلم اول اينكه اصلا محاله باردار باشي 

دوم اينكه نميدونم چند سالته اما به نظر كم سن و سال ميايي و اين همه تمركز و گير دادن و پيگير شدن به يه مسئله خوب نيست حتما از نظر جسمي و روحي داغون ميشي حتما با يه مشاور صحبت كن وسواس فكري شديد داري شما حتما بايد با مشاور صحبت كني 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍

كاش واقعا بارداري به اسن سادگي بود اون وقت ما اين همه دنبال دكتر و ....نميرفتيم بخدا باردار شدن خودش داستان داره كسي با پيشاب باردار نميشه مطمعن باش 

اروم باش اينطوري تو زندگي هم مشكل برميخوري

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اينا كه مبگن چند ماه نفعميديم بارداريم و پريود ميشديم همه مال بارداري هاي دوم و به بعده كه ناخواسته بوده و فكر نميكردن كه باردار باشن و علائم توجه نميكردن وگرنه بارداري اول انقد سخته سريع ميفهمي رنگ سينه عوض ميشه رگاش برجسته ميشه بچه تكون ميخوره حتي از همون ماه هاي اول مثل حباب تو شكمت حسش ميكني صورتت ورم ميكنه شكمم ماهاي اول اصلا بزرگ نميشه مگ الكي باردار باشي متوجه نشي 

من الان خودم چند ماه لك بيني دارم و پري هام نامنظم شده و مدام لكه ببني دارم ازمايش دادم منفي بوده اين همه اقدام ميكنم و دارو خوب نبايد هر علامتي بارداري حساب كني وقتي ارمايست بتاانقد پايين يعني باردار نيستي و اصلا ممكن نيست باشي پري هم سه بار شديد

در كل برات از خدا ارامش ميخوام اميدوارم خوشحال باشي و زندگي به كامت

اينا كه مبگن چند ماه نفعميديم بارداريم و پريود ميشديم همه مال بارداري هاي دوم و به بعده كه ناخواسته ...

مرسی 😅😅ممنونم ازت خواهر❤️

ولی واقعا تو کار خدا موندم!! من یبار اشتباه کردم 

۳ ماه بخاطرش توبه کردم و هر ثانیه گریه کردم و پشیمون بودم 

۳ ماهه خواب به چشمام نرفته به زور میخوابم و وقتی بیدار میشم با عرق سرد و وحشت از خواب بیدار میشم😔😔

یعنی اینا کافی نیست؟ 

چرا خدا اینکارو باهام میکنه 😕مگه بنده هاشو دوست نداره؟ مگه منم بندش نیستم؟

بخدا تاحالا نشده یبار نا شکری کنم که چرا به اون بندت این خوبیو کردی به من نکردی ولی دیگ بریدم 

من فقط ازش خواستم بهم آرامش بده😅😅این همه از بنده هاش اشتباه میکنن منم یکی از اونا خب چرا منو انقدر سخت مجازات میکنی😕

یعنی قراره بیشتر تنبیه بشم؟ بستم نیست؟ 😔😔😔😔

دعا کن برام خواهر جان 

منم براتون دعا میکنم 

مرسی 😅😅ممنونم ازت خواهر❤️ ولی واقعا تو کار خدا موندم!! من یبار اشتباه کردم  ۳ ماه بخاطرش تو ...

خدا مهربانه عزيز دلم 

تو اول خودت خودت ببخش با خودت كنار بيا انسان خطا ميكنه همه ي ما خطا كرديم اما خدا ستار عيوب و هيچ وقت آبروي بندشو نميبره 

دلت اروم كن مطمعن باش باردار نيستي و روزهاي خيلي خوب در انتظارته از لحظه لحظه دندگيت لذت ببر

برات ارزوي بهترين ميكنم عزيزم 😘😘😘

مرسی 😅😅ممنونم ازت خواهر❤️ ولی واقعا تو کار خدا موندم!! من یبار اشتباه کردم  ۳ ماه بخاطرش تو ...

سلام. دوست عزیز من دقیقا مشکل شما رو دارم... اسمش رو چی میزارن؟ توهم بارداری؟ منم ب شدت درگیرشم... شما خوب شدین؟ چیکار کردین؟