2777
2789
فکر کنم کنکور قبول بشی ولی معلمی رتبه خوبی نمیاری البته ببخشید که اینا میگم بازم خدا میدونه ولی دعا ...

چ بد 🥺

ممنون گلی

دانشگاه میرم یه رشته دیگه ای یا پشت کنکوری؟

روزی میرسه که خاک قدر بارونو می‌دونه ولی اون روز دیگه بارون نمیباره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صد درصد خواست خدا بوده و حتما حکمتی توش بوده میدونم اتفاق های خوبی در انتظارته گلم

حتمن سال بعد قبولم ؟؟

فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم  که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین 
صد درصد خواست خدا بوده و حتما حکمتی توش بوده میدونم اتفاق های خوبی در انتظارته گلم

منم میگی عزیزم

سن ازدواجمو کی حس میکنی

الان هجده سالمه

باپسرعموم ازدواج میکنم اگر بیاد خواستگاری؟خانوادم رضایت میدن؟عموم خیلی دلش میخاد اینطور شه،هرچی درباره این قضیه حس میکنی بگو بهم لطفا

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 
منم میگی؟ خصوصیاتم؟ به هدفم میرسم؟ شخص مورد نظرم دوسم داره؟میدونه بهش حس دارم؟

شما پوستون فکر کنم گندمی با موسر قهوایی تیره هستین ادم مهربون مغرور استرسی اخرین فکر کنم فهمیده یا حرکتی زدی که فهمیده فکر نکنم عزیزم 

منم میگی عزیزم سن ازدواجمو کی حس میکنی الان هجده سالمه باپسرعموم ازدواج میکنم اگر بیاد خواستگاری؟ ...

شما احساس میکنم توی سن ۲۲ سالگی ازدواج میکنی پسر عموتون دوستتون داره فکر کنم بهم برسین

شما احساس میکنم توی سن ۲۲ سالگی ازدواج میکنی پسر عموتون دوستتون داره فکر کنم بهم برسین

گلم میشه دعا کنی که حاحت رواشم🌹🌹🌹 با توجه تاپیکت

منم براتون حمد خوندم

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

منم درباره ازدواجم میگید ؟

روزی میرسه که خاک قدر بارونو می‌دونه ولی اون روز دیگه بارون نمیباره.