2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفری عزیزم؟

نه گلم دوتا باهم البته یه ماه شده که ۲۰۰ میزنن تا ماهای پیش نفری ۷۵ میزدن 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
نه گلم دوتا باهم البته یه ماه شده که ۲۰۰ میزنن تا ماهای پیش نفری ۷۵ میزدن 

شوهر منم گفت همینقدر میزنن ها😐☹باور نکردم 

پدر بزرگم اینا اخه نفری ۳۰۰ میگیرن بازنشسته هستن

....
شوهر منم گفت همینقدر میزنن ها😐☹باور نکردم  پدر بزرگم اینا اخه نفری ۳۰۰ میگیرن بازنشسته هستن

نه درست گفته شوهرت. قرار هست این ماه بیشتر کنن😏

شاید پدر بزرگت ارگانش با شوهر فرق میکنه 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
نه درست گفته شوهرت. قرار هست این ماه بیشتر کنن😏 شاید پدر بزرگت ارگانش با شوهر فرق میکنه 

انتظامی هسن هر دو.من به هوای همین حرفش بردمش فروشگاه ۱۵۰۰ اشششغال خریدم برای خودم😂😂بنده خدا حرفی هم نزد که چرا اینقد خرید میکنی

....
انتظامی هسن هر دو.من به هوای همین حرفش بردمش فروشگاه ۱۵۰۰ اشششغال خریدم برای خودم😂😂بنده خدا حرفی ه ...

تازه انتظامی یکمی بیشتر از ما هستش .واای بنده خدا  خب  اگه ادامه پول  رو از کارتش کشیده چطور متوجه نشدی که  کارتش اعتبار نداره؟😅

تازه انتظامی یکمی بیشتر از ما هستش .واای بنده خدا  خب  اگه ادامه پول  رو از کارتش کشی ...

من خرید کردم اومدم تو ماشین نشستم 😂😂اعین پرنسس ها .من گفتم خب ماهی ۳۰۰ هست سه ماهه عقدیم میشه ۹۰۰ سهم من فققققط😂😂😂

....
من خرید کردم اومدم تو ماشین نشستم 😂😂اعین پرنسس ها .من گفتم خب ماهی ۳۰۰ هست سه ماهه عقدیم میشه ۹۰۰ ...

وای خدا همین اول نشون دادی قراره ولخرج باشی 😅

وای خدا همین اول نشون دادی قراره ولخرج باشی 😅

منم عقد بودم شوهرم اموزشی بود هر دوماه میومد دستشو میگرفتم میبردم همشو خوراکی میخریدم میامدم