lu1u مدیر استارتر عضویت: 1400/08/29 تعداد پست: 8738 عنوان حکمت کارت 791 بازدید | 16 پست اقااا حکمت کارت شما چقدر ماهی شارژ میشه؟ .... 1401/06/04 | 22:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهایی۷۸۰ عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 3590 ما ۲۰۰ دو نفریم شازدهکوچولوپرسید: -آدماییکهتنهانتوتنهاییشونکجامیرن؟ روباهگفت: -توخودشون واینوبارهاازعمقوجودمونحسکردیم🕴️!
تنهایی۷۸۰ عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 3590 نفری عزیزم؟ نه گلم دوتا باهم البته یه ماه شده که ۲۰۰ میزنن تا ماهای پیش نفری ۷۵ میزدن شازدهکوچولوپرسید: -آدماییکهتنهانتوتنهاییشونکجامیرن؟ روباهگفت: -توخودشون واینوبارهاازعمقوجودمونحسکردیم🕴️!
lu1u مدیر استارتر عضویت: 1400/08/29 تعداد پست: 8738 نه گلم دوتا باهم البته یه ماه شده که ۲۰۰ میزنن تا ماهای پیش نفری ۷۵ میزدن شوهر منم گفت همینقدر میزنن ها😐☹باور نکردم پدر بزرگم اینا اخه نفری ۳۰۰ میگیرن بازنشسته هستن ....
تنهایی۷۸۰ عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 3590 شوهر منم گفت همینقدر میزنن ها😐☹باور نکردم پدر بزرگم اینا اخه نفری ۳۰۰ میگیرن بازنشسته هستن نه درست گفته شوهرت. قرار هست این ماه بیشتر کنن😏شاید پدر بزرگت ارگانش با شوهر فرق میکنه شازدهکوچولوپرسید: -آدماییکهتنهانتوتنهاییشونکجامیرن؟ روباهگفت: -توخودشون واینوبارهاازعمقوجودمونحسکردیم🕴️!
lu1u مدیر استارتر عضویت: 1400/08/29 تعداد پست: 8738 نه درست گفته شوهرت. قرار هست این ماه بیشتر کنن😏 شاید پدر بزرگت ارگانش با شوهر فرق میکنه انتظامی هسن هر دو.من به هوای همین حرفش بردمش فروشگاه ۱۵۰۰ اشششغال خریدم برای خودم😂😂بنده خدا حرفی هم نزد که چرا اینقد خرید میکنی ....
تنهایی۷۸۰ عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 3590 انتظامی هسن هر دو.من به هوای همین حرفش بردمش فروشگاه ۱۵۰۰ اشششغال خریدم برای خودم😂😂بنده خدا حرفی ه ... تازه انتظامی یکمی بیشتر از ما هستش .واای بنده خدا خب اگه ادامه پول رو از کارتش کشیده چطور متوجه نشدی که کارتش اعتبار نداره؟😅 شازدهکوچولوپرسید: -آدماییکهتنهانتوتنهاییشونکجامیرن؟ روباهگفت: -توخودشون واینوبارهاازعمقوجودمونحسکردیم🕴️!
lu1u مدیر استارتر عضویت: 1400/08/29 تعداد پست: 8738 تازه انتظامی یکمی بیشتر از ما هستش .واای بنده خدا خب اگه ادامه پول رو از کارتش کشی ... من خرید کردم اومدم تو ماشین نشستم 😂😂اعین پرنسس ها .من گفتم خب ماهی ۳۰۰ هست سه ماهه عقدیم میشه ۹۰۰ سهم من فققققط😂😂😂 ....
تنهایی۷۸۰ عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 3590 من خرید کردم اومدم تو ماشین نشستم 😂😂اعین پرنسس ها .من گفتم خب ماهی ۳۰۰ هست سه ماهه عقدیم میشه ۹۰۰ ... وای خدا همین اول نشون دادی قراره ولخرج باشی 😅 شازدهکوچولوپرسید: -آدماییکهتنهانتوتنهاییشونکجامیرن؟ روباهگفت: -توخودشون واینوبارهاازعمقوجودمونحسکردیم🕴️!
تنهایی۷۸۰ عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 3590 وای خدا همین اول نشون دادی قراره ولخرج باشی 😅 منم عقد بودم شوهرم اموزشی بود هر دوماه میومد دستشو میگرفتم میبردم همشو خوراکی میخریدم میامدم شازدهکوچولوپرسید: -آدماییکهتنهانتوتنهاییشونکجامیرن؟ روباهگفت: -توخودشون واینوبارهاازعمقوجودمونحسکردیم🕴️!
آرامش۲۲ عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 1783 شوهر من گفت ۱۵۰ ولی نمیدونم کلا گفت یا نفری اینقده.۳نفریم. البته خودشم زیاد اطلاع نداره
lu1u مدیر استارتر عضویت: 1400/08/29 تعداد پست: 8738 وای خدا همین اول نشون دادی قراره ولخرج باشی 😅 گول خوردم خواهر 😂😂امروز گفتم بپرسم ازش گفت ۷۵ پر هام ریخت ....
تبسم09 عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 4782 گول خوردم خواهر 😂😂امروز گفتم بپرسم ازش گفت ۷۵ پر هام ریخت شما میدونین رستوران های طرف قرارداد با حکمت کارت کجاها هست؟