2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 22 پست
من فقط گفتم روزی یبار سوره بقره میخونم   گفتن تا۴۰روز بخونیدخوبه حالابنظرشما روز شرعی بخون ...

به نظرم شبانه روزی بخون. چون روز شرعی کوتاه تر هست. اما شبانه روز 24 ساعت وقت داری. هر 24 ساعت یکبار بخون 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
به نظرم شبانه روزی بخون. چون روز شرعی کوتاه تر هست. اما شبانه روز 24 ساعت وقت داری. هر 24 ساعت یکبار ...

ببخشید امکانش هست درخواست دوستی بدم و پی وی ازتون راهنمایی بگیرم ؟ 

کاربری مشترک دو دخترخاله😊 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید امکانش هست درخواست دوستی بدم و پی وی ازتون راهنمایی بگیرم ؟ 

اگه ممکنه همین جا بگید... چون خصوصی من مشکل داره

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
اگه ممکنه همین جا بگید... چون خصوصی من مشکل داره

بله حتما 

برای رفع سنگینی خونه و مال و برکت ، و حتی بیماری که از دعا گرفتن و نیت شر دیگران بوده نیت کردم سوره بقره رو بخونم اما روز و یا چله تعیین نکردم چون یه جا خوندم که اشتباه هست اگه عدد تعیین کنیم خواستم نظر شما رو بدونم

و یه راهنمایی دیگه که چطور از دعا و طلسم دیگران در امان باشیم چه سوره ای بیشتر خونده بشه 

و در مورد بحث ازدواج و بخت هم اگر بگین ممنون میشم 

بله حتما  برای رفع سنگینی خونه و مال و برکت ، و حتی بیماری که از دعا گرفتن و نیت شر دیگران بود ...

عزیزم چله گرفتن اصلا ایراد نداره بلکه توصیه شده... مثلا چله ماه ذی القعده که بهار چله هاست... چله گرفتن یه نوع روش سلوک هست... میگن اگه خطایی رو چهل روز تمرین کنی ترک کنی دیگه بر اون عمل میتونی مداومت کنی. 

سوره بقره خیلی خوبه. میتونین حتی صوت این سوره رو بذارید تو خونه پخش بشه... و خودتون فقط گوش بدین و کارای منزل رو انجام بدین. 

سوره واقعه هر شب برای رزق و روزی خوبه. 

و اینکه وقتی وارد خونه می شین این سه عمل, و انجام بدین

1.سلام کنید حتی اگه کسی تو خونه نیست. مثلا میتونین به امام زمان مون سلام کنید...

2.صلوات بفرستید. 

3.یه بار سوره توحید رو بخونید... 

خیلی اعمال دیگه هم هست... نماز شب. دائم الوضو بودن قرائت حدیث کسا در خونه... بلند خواندن قران در منزل... تو خونه حرف زشت و فحش نزدن... 

در مورد ازدواج توصیه ایت الله بهجت خواندن نماز جعفر طیار هست و اینکه بعد نماز حاجت تون رو با اشک در سجده بخواین. حتی به اندازه بال مگس هم شده چشم تر بشه

قرائت سوره یس هم خوبه

ان شاءالله حاجت روا باشید

عزیزم چله گرفتن اصلا ایراد نداره بلکه توصیه شده... مثلا چله ماه ذی القعده که بهار چله هاست... چله گر ...

خیلی ممنون که وقت گذاشتید حتما به توصیه هاتون عمل میکنم ممنونم 

در پناه حق باشید 

بله حتما  برای رفع سنگینی خونه و مال و برکت ، و حتی بیماری که از دعا گرفتن و نیت شر دیگران بود ...

سلام وارد اینجا بشید و نزدیک ۲۰ تا نتیجه ای که گذاشتن توی اون جا عضو بشید و از تجربیات حین سوره بقره و بعدش استفاده کنید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9206671/واقعا-راسته-ک-سوره-بقره-باطل-کننده-سحره?postId=248921906