2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی راهها امتحان کردم نشد نمیدونم دیگه چه باید کرد  یه جورایی قبولش کردم چون توان تغییرشو ند ...

ععزیزم احتمال زیاد جن عاشق داری  کجا زندگی میکنی ؟

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥
الان دوستم یه دعای عجیب و غریب واسم فرستاد و نوشته بود اسامی اجنه هست اگر بخونی میان

ravenkanashi@gmail.com 

میشه برام بفرستیش به این ایمیل یا توی یه جایی مثل دیمو فایل آپلود کنی لینک بفرستی دانلود کنم  خیلی به این چیز ها علاقه دارم 

همشون نه بعضی هاتون علاقه دارن هر دعایی روهم هر زمان نخون به خودت صدمه میزنی یه چیزه فولادین تیز داش ...

اینکه میگن جن از فلز و اشیا تیز مثل قیچی میترسه درست نیست واقعا اینطور نیست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ععزیزم احتمال زیاد جن عاشق داری  کجا زندگی میکنی ؟

والا میترسم نشونی بدم آشنا باشی

نمیخوام شناسایی بشم

ravenkanashi@gmail.com  میشه برام بفرستیش به این ایمیل یا توی یه جایی مثل دیمو فایل آپلود کنی ...

هیچوقت هیچوقت سمت این چیزا نرو

تهش فقط بدبختی و مصیبته

داستان پدربزرگمو بخون حتما

ورد هم تاثیر داره عزیزم بعضی اوراد اونا رو میکشونه سمت انسان حتی ناخواسته

بله ولی بدون وردم کافیه بخوای و میان

پس مساله خواستنه و شما نخواه

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

چطوری درگیر شدی

من دعا برای مشکل گرفتم و 

ولی اگه راهشو میخای 

نماز اول وقت و این قنوت رو روزی یک بار انجام بده

ذهنتم در زمان اکنون نگه دار و به اینا فکر نکن و فقط به کاری که انجام میدی فکر کن

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

هیچوقت هیچوقت سمت این چیزا نرو تهش فقط بدبختی و مصیبته داستان پدربزرگمو بخون حتما

این دروغی هست که بهمون گفتن وگرنه من تقریبا چهار ساله که به طور تخصصی وارد اینجور مسائل شدم و مشکلی هم برام پیش نیومده و تا اجازه ندیدم حتی بهتریناشون هم آسیبی نمی تونن بزنن