2777
2789
عنوان

نامزد شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 28 پست
از کجا مطمئن شم شکاکه؟

ببین از یه جا قبلا ضربه خورده یا دیده ک این سوالارو میپرسه مطمئن باش بعد ازدواج نمیزاره راحت باشی 

اگه خیلی پیگیری بود 

محدودیت کرد 

راجب گذشته سوال زیاد پرسید 

از پسرای فامیلتون زیاد پرسید 

نمیزاره هرجایی ک دلت خواست بری 

گوشیتو چک میکنه

این شکاکه 

خدایا وا بده بزار نفس بکشیم:)

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بعد خودش هر جا میره  عکس میده به من  گفتم لازم نیست عکس بدی من بهت اطمینان دارم

این شکاک بودنه ترس گذاشته تو دلش 

بعد ها خیلی تو رو کنترل میکنه اونقدر ک شاید وقتایی ک خونه هستی بگه جارو برقی روشن کن یا صدای تلویزیونو زیاد کن ک مطمئن شه راستش شک باعث میشه ک اعتماد و دوس داشتن و هرچی ک هست از بین بره

این شکاک بودنه ترس گذاشته تو دلش  بعد ها خیلی تو رو کنترل میکنه اونقدر ک شاید وقتایی ک خونه هس ...

نمیشه با این اخلاق مقابله کرد؟

مثلا میخواد کنترل کنه بگی همینی که هست

من اینطوریم یا اینطوری قبولم کن یا کات؟

اینطوری درست نمیشن؟

آره

اذیتت نمیکنم با حرفام ولی چون دوسش داری دنبال راه حلی 

راه حلش اینه برین مشاور ببینین اون چی میگه شاید شدید نشده بتونی جلوشو بگیری فقط لطفا لطفا لطفا چشم پوشی نکن چون مجبور میشی باهاش بری زیر یه سقف و تحمل کنی چون دوسش داری توی این شرایط مطالعه کن از تجربه های دیگه کمک بگیر منطقت  رو جلوتر از عشقت قرار بده تا راه درست رو خودن انتخاب کنی یادتم باشه بعد ازدواج عقل جای عشقو میگیره پس فکر نکن این علاقه ب این شدت باقی میمونه 

نمیدونی من چه حسی دارم !!!  عجیب سردرگمم نمیدونم چجوری باید بفهمم شکاکه یا نه

بنظرم عجله نکن بیشتر باهاش آشنا شو ببین چجوریه اخلاقاش

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
ببین مالی و اجتماعی عالیه اما این حرفاش خیلی منو ترسونده  نمیدونم چجوری مطمئن شم ازش  چ ...

خب پس از لحاظ مالی اوکیه 

ولی اینکه اینقد ترس از دروغ داره بنظرت برا چیه؟ دو حالت بیشتر نداره یا ضربه خورده یا ضربه زده که هردوتاش توی زندگیشه و قرار نیس حذف شه اگه باهاش مشکلی نداری خب هیچی دیگه

ببین مالی و اجتماعی عالیهاما این حرفاش خیلی منو ترسونده نمیدونم چجوری مطمئن شم ازش چون همه چیزای دیگ ...

این که گفت تنها چهار رور بره تنهایی نشون از ابنکه بره تفریحاتشو بکنه... ولی خیالش جمع باشه شمو کاری نکنی🙂

2827
2791
2779
2792