2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه عمل بینی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2736 بازدید | 40 پست
من تا ۳هفته واقعا کاری نکردم چون خودم احساس میکردم رو بینیم فشار میاد واینکه من تا دوهفته سرگیجه خیل ...

نه بابا من از روز دوم عمل مشکلی نداشتم البته درد میکرد ولی سرگیجه تهوع اینا هیچی نداشتم

اگه دکتر گفته عمل کن اگه نه بیخیال شو

من مشکل بینی باریک و کوچک بودن سوراخ بینی دارم. تقریبا اصلا نمیتونم از بینی نفس بکشم و همین تنفس از دهان و خوابیدن با دهان باز به تدریج مشکلات زیادی برام ایجاد کرده که الان دیگه عفونت سینوسی هم اضافه شده. از چند سال پیش بهم گفتن باید عمل کنی ولی من گفتم با عوارضش کنار میام. منتها هی مشکلاتش داره بیشتر میشه و این سری دکتر گفت هر چی هم بگذره بدتر میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا من از روز دوم عمل مشکلی نداشتم البته درد میکرد ولی سرگیجه تهوع اینا هیچی نداشتم

منکه واقعا پدرم در اومد همش سرگیجه و حالت تهوع هرشب میرفتم درمانگاه سرم میزدم تا یکم حالم جا بیاد😵‍💫😵‍💫

من مشکل بینی باریک و کوچک بودن سوراخ بینی دارم. تقریبا اصلا نمیتونم از بینی نفس بکشم و همین تنفس از ...

اول آخرش وقتی باید عمل کنی بهتره الان عمل کنی از نظر قیمتم بهتره من دوستام پارسال ۱۲ عمل کردن الان من ۲۰

منکه واقعا پدرم در اومد همش سرگیجه و حالت تهوع هرشب میرفتم درمانگاه سرم میزدم تا یکم حالم جا بیاد😵‍ ...

من فردای عمل رفتم طلا خریدم برگشتم😆😆البته طرم همش به سمت بالا بود 

منم دو هفتس درازم مگه سه چهار بار اجباری دست به هیچی نزدم البته بلند شدم گشتم ولی یدونه بشقابم بلند ...

همین سختیش دو هفته اولشه من تا بیس روز سرگیجه و حس سنگینی سر هم داشتم ولی چون دیگه شوهرم گیر داده بود باید بچه هارو برگردونی مجبور شدم کارارو ازسربگیرم اما اگه بچه ندای تا یک ماه بی خیال تمیز کاری و خم و. است شدن بشو

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
همین سختیش دو هفته اولشه من تا بیس روز سرگیجه و حس سنگینی سر هم داشتم ولی چون دیگه شوهرم گیر داده بو ...

خم و راست شدن نه بنده خدا شوهرم جارو برقی میکشه و کارای سنگینو میکنه ولی مثلا جمع کردن سفره و شستن ضرفا و آویز زدن لباسارو میخوام شروع کنم دیگه

اول آخرش وقتی باید عمل کنی بهتره الان عمل کنی از نظر قیمتم بهتره من دوستام پارسال ۱۲ عمل کردن الان م ...

آخه یه مشکلم‌ هم همینه. من فکر میکردم چون جراحی درمانی هست و نخوام زیبایی انجام بدم بیمه تکمیلی میده هزینه اش. ولی دکتر میگه چون تو این جراحی باید تیغه بینی رو دست کاری کنیم کلا تو فاز جراحی های زیبایی حساب میشه. اینطورری هم دیگه بیمه هزار تومتش رو هم نمی‌ده. زورم میاد.

حالا این هیچی از دردش خییییلی میترسم. یه بار تو یه کلینیک یه دختری اومده بود واسه درآوردن تامپون ها. وای یه طوری جیغ میکشید و ناله میکرد من و همسرم از ترس کم مونده بو همونجا پس بیفتیم 😱😱😱😱😱

آخه یه مشکلم‌ هم همینه. من فکر میکردم چون جراحی درمانی هست و نخوام زیبایی انجام بدم بیمه تکمیلی میده ...

نه در اوردن تامپون اصلا درد نداره من خودم جز اون آدماییم که آستانه تحمل دردم خیلی خیلی پایینه خیلی یعنی انگشتمو ببرم دو روز ناله میکنم عمل بینی که همه میگن آسونه راحته من خیلی درد کشیدم ولی در آوردن تامپون نه کلا یک دیقه طول میکشه زیادم درد نداره در حد جیغ زدن باشه

نه در اوردن تامپون اصلا درد نداره من خودم جز اون آدماییم که آستانه تحمل دردم خیلی خیلی پایینه خیلی ی ...

نمیدونم والا منم خیلی به درد کم تحملم. فکر کن واسه یه لیزر موهای بدن دو بسته زایلاپی رو خودم خالی میکنم که درد نکشم حالا اینکه دیگه جراحیه.

الان دو هفتس کلا دراز کشم خیلی کم بلند شدم ولی یواش یواش میخوام پاشم کارامو بکنم

تا پنج روز .تازشم باس ه تا بچه .همسرمم سفرکاری براش پیش اومد اجبارا رفت دست تنها مشکلیم نداشتم 

نمیدونم والا منم خیلی به درد کم تحملم. فکر کن واسه یه لیزر موهای بدن دو بسته زایلاپی رو خودم خالی می ...

بخوای نخوای درد داره ولی دیگه تو میگی داره بدتر میشه الان برو سال بعد ۲۵ میشه میانگین قیمتش مطمئن باش

آخه یه مشکلم‌ هم همینه. من فکر میکردم چون جراحی درمانی هست و نخوام زیبایی انجام بدم بیمه تکمیلی میده ...

قلقلک بیشتر میده تاندون .خیلیم راحته گچ من خودش دراومد روز هفتم .فقط رفتم بخیه کشیدم عین موچین موهاتو دربیاری دراون حده 

الان بینیت خوبه مشکل نداری؟

عالیه عالیه راه تنفسم عالی .کلا همه چیش عالیه خدایی هیچ نقصی نداره تازه مال من ایقد ضربه خورد طوریکه گفتم بخدا میوفته بدبخت ولی خداروشکر بخیر گذشتن