2777
2789

دلم فقط واسه دخترم میسوزه دلم واسش کباب میشه کاش من وارد این زندگی نمیکردمش اون ک گناهی نداره باباش آدم نیست.دلم کبابه براش انقد بامحبته انقد میاد بغلم😔😔😔😔آینده اش چی میشه من که نابودم💔😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش نبود بااکن معصومیت وقشنگیش و خدا منو میبرد پیش خودش کم اوردم 😭

نجاتش بده نگو نمیتونم میتونی همه کار کنی طلاق بگیر حضانشو بگیر زندگیشو نجات بده حتی حتی برو سرچهار راه دخترم بزن زیر بغلت گدایی کن ولی نجاتش بده ببین بدترین حالت ممکن گفتم

الهی خوشبختی کنار  عشقم تاابد..    
کاش نبود بااکن معصومیت وقشنگیش و خدا منو میبرد پیش خودش کم اوردم 😭

یه روز چنان عصای دستت میشه 

فقط تا اون روز قوی باش و قوی باربیارش 

وقتی کم اوردی به هدفت فکر کن و به آینده ی اون

خدایا مرا آن ده که آن به   
نجاتش بده نگو نمیتونم میتونی همه کار کنی طلاق بگیر حضانشو بگیر زندگیشو نجات بده حتی حتی برو سرچهار ر ...

تلاش میکنم ک زندگیم درست شه..دخترم بی پدر میشه😔ازکجامعلوم بهم بدش؟؟من بدون دخترم میمیرم یک ثانیه نباشه دق میکنم.اگه نبود که خودمو میکشتم.ولی کمرم زیر بار غم وغصه له شده😭

تلاش میکنم ک زندگیم درست شه..دخترم بی پدر میشه😔ازکجامعلوم بهم بدش؟؟من بدون دخترم میمیرم یک ثانیه نب ...

پس رو شوهرت کار کن برو مشاوره از بزرگتر کمک بگیر

الهی خوشبختی کنار  عشقم تاابد..    
یه روز چنان عصای دستت میشه  فقط تا اون روز قوی باش و قوی باربیارش  وقتی کم اوردی به هدفت ...

غمگینم خیلی غمگینم دخترم که اومد گفتم خوشی هامون زیاد میشه خانوادمون تکمیل میشه ۱۹روزه قهره صب میره اخرشب میاد میره طبقه بالاتراس میخابه حتی بادخترم بازی نمیکنه پنج دقیقه میبیندش .خیلی عوضیه خیلی اشغاله...کاش یک شب دیگه نیاد خونه..دخترم جیغ وداد میکنه تا میره بالا انگار ن انگار😭😭😭😭بابا یادگرفته میگه بابا اون میزارتش ومیره 😭

فدای دل پر دردت خواهر 

من خواهر ندارم باهاش درد و دل کنم

تو یه شرایطی مشابه خودت گیر افتادم 

دلم خونه 

با دیدن تاپیکت اشکم در اومد😔 

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔