2777
2789
عنوان

پلی کستیک‌

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چند وقته اقدامی چ قرصایی خوردی میتونم بپرسم چ درمونایی درنظر گرفتید

من ۵ماهه

ولی خب فقط هرماه سونو میدم اوکیه همه چی

ولی میخوام عکس رنگی بگیرم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
منم دیگه یه جاهایی از سرم مشخصه  چس مثقال اعتمادبه‌نفسمم این و تستسترون دست به دست هم دادن ، د ...

🥺🥺من کلا ریزش موهام خیلیییی زیادهههه خیلی کم پشت موهام بقدری می‌ریزه هرروز فرشمو جارو میکنم حموم ک فقط سطحی می‌شورم اصلا هم شونه نمیکنم

🥺🥺من کلا ریزش موهام خیلیییی زیادهههه خیلی کم پشت موهام بقدری می‌ریزه هرروز فرشمو جارو میکنم حموم ک ...

منم همینم 

مگه میشه شونه نکرد؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
از کجا میفهمیم ک لوله ها بستن؟!؟

علامتی نداره وقتی چندماهه اقدامی و نشده باید عکس رنگی داد

سونو دادی؟فولیکولت چنده

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
علامتی نداره وقتی چندماهه اقدامی و نشده باید عکس رنگی داد سونو دادی؟فولیکولت چنده

عههههه ای وای شنیدم خیلی درد داره و ترسناکه سونو ک زیاد رفتم دوماه پیش یکیش ۱۷بود نمیدونم چیبود فقط عدد ۱۷یادمه

ارهههه چاره دیگ ندارم از حموم میام خشک میکنم موهام بعد میبافم

اونجوری که بدتر میشه دختر من امتحان کردم زمین بدتر پرمو میشه با شانه چوبی شانه کن

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
عههههه ای وای شنیدم خیلی درد داره و ترسناکه سونو ک زیاد رفتم دوماه پیش یکیش ۱۷بود نمیدونم چیبود فقط ...

وا فولیکول ۱۷داری یعنی تنبل نیستی

خب شما ۵ماهه عزیزم من یک سااال بعد من مشکل تنبلی تخمدان هم دارم متاسفانه

ربطی نداره کسی ک هیچ مشگلی نداشته باشه زیر ۳ماه بارردار میشخ

معلوم نیس مشکلم چیه اصلا

وا فولیکول ۱۷داری یعنی تنبل نیستی

دوماه پیش اینجوری بودم الان نمیدونم همون ماه ک ۱۷بود لکه بینی داشتم دوروزه بعدش بعداز۱۰روزذبعدش متأسفانه خونریزی شدیدداشتم بعد اون دیگ قرص نخوردم