2777
2789
عنوان

کیک پختم 🎂🎂🎂🎂+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3469 بازدید | 78 پست
اینم کیک زبرا که برای دختر عموم که بارداره پختم که هوس کرده بود

چه خوشگل.....نبابا من دیگه انقدر پیشرفته نیستم

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینم کیک زبرا که برای دختر عموم که بارداره پختم که هوس کرده بود

دستور پختشو بدید همتون که عکس میزارید❤

حرومزاده پسرا نه تایپکم بیان نه درخواست بدن در غیر اینصورت حرومزادن! عشق هیچجاعه(جانکی جاعه)

وای عزیزم اگه بدی خیلی ممنون میشم😍

دوتا تخم مرغ و با یه لیوان شکر با همزن یا چنگال بزن تا کرم رنگ شه . بعد یه لیوان شیر و نصف لیوان روغن و یه قاشق گلاب و بزن دوباره هم بزن. دو لیوان آرد و با یه قاشق چای خوری جوش شیرین ترکیب کن(من الک نمیکنم حوصله ندارم آردمم آرد نونوایی کیکامم همیشه عالی میشه😂😬) کم کم ب موادت اضافه کن تو یه جهت هم بزن اگ دیدی شله هنوز یکم دیگ آرد بزن جوری ک مث ماست چکیده بشه. شعله پخش کن رو از قبل بذار رو شعله ماهیتابه نچسب رو با یکم روغن چرب کن بذار ده ۱۵دیقه داغ داغ شه بعد نصف مایع کیک رو بریز تو یه ظرف دیگه بهش یه قاشق پودر کاکائو بزن هم بزن .حالا دو تا ظرف داری یکیش مایع کیک سفیدت یکیش کاکائویی. یه ملاقه از سفید بریز تو تابه یه ملاقه کاکائویی وسط مایع سفید همینجور ادامه بده تا مایع کیکت تموم شده. با خلال دندون یا چاقو نقش بنداز رو کیکت در تابه رو ببند زیرشو کم کن تا بپزه. فقط حواست باشه تابه داغ باشه وقتی مایع کیکو میریزی.میتونی ساده هم درس کنی کیک یه رنگ

خیلی چیزا منو شکستن😒 ولی قوی ترم کردن😊💪