2777
2789
عنوان

مادر شوهر😭

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 27 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی چی توقع دارن دایم بریدپیش اونا

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

عزیزم شما با مادرشوهرت حرف بزن حتی گاهی بچه ها رو بزار پیشش خودت برو بیرون

از قبل هم به شوهرت بگو 

مثلا بگو فردا با بچه ها میخواییم بریم پارک یا با خواهرم میخوام برم بیرون بچه ها رو میزارم پیش مامانت

از قبا با شوهرت در میون بزار که مادر شوهرت نگه زنت هر روز بیرون میره و ...

خیلی از مشکلات با صحبت کردن حل میشه

مادر شوهر میشم ولی نه مادر شوهر فضول

منم ب شوهرم‌میگم

مادرت همس کاروزندگی ول کرده نگهبانی منو میده  والا بالاتراز سیاهی ک رنگی نیس

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
پس مشکل شوهرتونه چون اگه حرف اونا رو بیشتر قبول کنه شما هر کاری هم بکنید فرقی نداره اونا حرف میزنن و ...

کلا همیشه بیشتر طرف خونوادشو میگیره هرچی اونا بگن باور میکنه حتی اگه بگن زنتو با یه مرد دیدیم در جا میاد منو میکشه برام یه موضوعی همیجوری پیش اومده واسه همینه ک میگم

منم ب شوهرم‌میگم مادرت همس کاروزندگی ول کرده نگهبانی منو میده  والا بالاتراز سیاهی ک رنگی نیس

اره دقیقا چون خونه هامون تو یه حیاطه اگه نصف شب برگردیم فرداش میگه چخبره این موقع شب برمیگردینو اینا ..تو مواقع دلم میخاد خفش کنم وقتی اینجور میگه شوهرمم ک کلا سکوت