2777
2789
عنوان

اخه کی خونه کسه دیگه مهمون دعوت میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینجوریم...ی روز در میان مامانم اینا خونم هستم.انتظار دارن نگه دارم برای شام.

دیگه موقع رفتن از ترسم تعارف نمیکنم بمونین شام.چون میدونم ی بار الکی هم بگم می‌مونن.

بعدم ک ۳ نفرن.یکی میره اتاق خواب خودمون ی خواهر دیگم میره اتاق بچم مامانم هم آشپزخونه رو داغون میکنه.

آخرش هم می‌کن تو اصلا مهمون نوازی بلد نیستی

وااا شوهرت هیچی نمیگه؟؟؟؟اونا چه پررو ان که میان

مجردم عزیزم، مامانمم حاملس  حوصله نداره ولی چی بگه بیچاره بابامم طبق معمول نیست🤦🏻‍♀️

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
هعیی بد تازه به من میگن اخلاق نداری، چندروزه مریضم به من میگه مامانت اندازه تو بود مدرسه اش ول کرد ب ...

اخه ک بدم میاد اه

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

زن عموی پروروی من .....۱۰تام با  خودش میاره ...دست خالیم میاد ماهم ۱۶ساله خونش نرفتیم ولی اون هم چنان میاد 

چندسال پیش میخواست خونه بخره به زور میگفت شما خشکبارای مغازتونو بفروشید بدید من خونه بخرم 

خونه خودمون نیمه ساز بود و ناقص 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

ببرش خونه دختراش 😕 تو برو دیدنش

شاید بگی از روی عمد اینکارو نمیکنه، ولی چرا عین مادر بزرگ منه 

برا اینکه عمم از جیب خودش خرجی برا ما نکنه میگفت بیاید خونه داداشتون 

در صورتی که نه برا ناهار میرفتیم نه شام تازه خودمونم میوه و شیرینی میبردیم حتی اگه رفتنمون هر شب میبود که هیچوقت اینجوری نبوده 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
ببرش خونه دختراش 😕 تو برو دیددنش شاید بگی از روی عمد اینکارو نمیکنه، ولی چرا عین مادر بزرگ منه& ...

هعی واقعا که من مشکلی با اومدنشون ندارم اخه داری میبینی مریضم مهمون دعوت کردن چیه اخه درک ندارن

زن عموی پروروی من .....۱۰تام با  خودش میاره ...دست خالیم میاد ماهم ۱۶ساله خونش نرفتیم ولی اون ه ...

چه پرروو