2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخی عزیزم خدا بهت صبر بده مشکلش چی بود؟ منم دوماه پیش سزارین شدم بچم فوت شد اصلا حال روحیم خوب نیس ...

حال من خوب نیست بیا بغلم روانی شدم😭دکترهاگفتن طبیعی نتوانستم بردن سزارین گفت دیر شده بچه ات فوت شده😭😭😭😭😭😭هر شب براش گریه میکنم خدا بچه ام میخواهم😭😭😭

حال من خوب نیست بیا بغلم روانی شدم😭دکترهاگفتن طبیعی نتوانستم بردن سزارین گفت دیر شده بچه ات فوت شده ...

خودتو ناراحت نکن گلم حتما عمرش بدنیا نبوده

جوونی خیلی وقت داری انشاالله سال دیگه همین موقع بچت بغلته 

من پریشب از بس گریه کردم هنوز پف چشام نخوابیده 

بماند که چقدر نمک رو زخمم پاشیدن بجای اینکه مرحم زخمم باشن  

خدایا شکرت......  
خودم میفهم میخواهم داغ دلم کم بشه 😔

درکت میکنم میفهممت دردت با من یکیه با این که خداروشکر دوتا بچه دیگه دارم 

بازم دلم نینی مو میخواد دخترم هر روز میگه چرا نینی مون خونه نمیاری کجا بردی داداشمو

خودتو ناراحت نکن خودمون باید مرحم زخم خودمون باشیم خدا بزرگه انشاالله دوباره دامنت سبز میشه ی نینی خوشگل و سالم میاری

خدایا شکرت......  

[QUOTE=250154493]خودتو ناراحت نکن گلم حتما عمرش بدنیا نبوده جوونی خیلی وقت داری انشاالله سال دیگه همین موقع بچت بغلت ...[/QUOTE انشالله حال دلت خوب بشه بیا بغلم کامل درکت میکنم من نمی‌توانم پیش ‌شوهرم گریه کنم اونم ميشينه گریه میکنه خودم تنها گریه میکنم شوهرم وسایلشو قایم کرده ولی نمیفهمه پالشتو دارم 😔

[QUOTE=250154493]خودتو ناراحت نکن گلم حتما عمرش بدنیا نبوده جوونی خیلی وقت داری انشاالله سال دیگه هم ...

بدترین کارت همینه همه وسایل شو از جلو چشمات بردار بده شوهرت ببره خونه مادرت یا مادرش

من کلی سیسمونی گرفته بودم باورت میشه ی لنگه جورابش هم تو خونه ام نیست همشو مامانم برده بهم نمیده

خودتو اذیت نکن

نینی کوچولوت ضامن بهشت رفتنت هست 

میگن اون دنیا تا موقعی مارو با خودش بهشت نبره آروم نمیگیره میگه مامان بابامو میخوام

خدایا شکرت......  
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز