آره منم تنهام خیلی شوهرم میاد شام میخوره، میره باشگاه میاد میخوابه هیچ کسم ندارم نمیدونم بعد 7 سال ...
جالبه دقیقا مثل منه شرایطت..منم ۷ساله ازدواج کردم.تو این شهرهیچکی ندارم اشنا ...کاملا غریبیم
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
منم هیچ آشنایی ندارم هیج جا هم بلد نیستم برم شوهرمم میگه تنها بری بیرون فامیلامون برات حرف در میارن ...
بچه دارم چندماه اس کوچولوعه...شوهرم با بیرون رفتن مشکلی نداره به شهر اشنا هستم ولی تنهایی دوست ندارم برم بیرون .فقط زمانی که کارداشته باشم میرم...اینجا هوا خیلی گرمه اگر شما اب وهوای خوبی دارین نمون خونه برو به گشتی اطراف خونه خودتون بزن.هیچکی حرف درنمیاره تا ادم درست رفتار میکنه
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...