2777
2789
آره منم تنهام خیلی شوهرم میاد شام میخوره، میره باشگاه میاد میخوابه هیچ کسم ندارم نمیدونم بعد 7 سال ...

جالبه دقیقا مثل منه شرایطت..منم ۷ساله ازدواج کردم.تو این شهرهیچکی ندارم اشنا ...کاملا غریبیم 

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ولی کسایی هستن مثل ما نمیتونن هیچ تغییری تو زندگیشون ایجاد کنن هر روز کسل تر از دیروز

سعی کن تو خونه یه کاری انجام بدی منم زیاد تو خونه ام ولی یا دارم اشپزی میکنم یا کتاب میخونم یا خیاطی یا زبان یا تمرین خط میکنم

جالبه دقیقا مثل منه شرایطت..منم ۷ساله ازدواج کردم.تو این شهرهیچکی ندارم اشنا ...کاملا غریبیم 

منم هیچ آشنایی ندارم هیج جا هم بلد نیستم برم

شوهرمم میگه تنها بری بیرون فامیلامون برات حرف در میارن

خودشم که هیج جا نمیبره

بچه نداری؟ 

آره منم تنهام خیلی شوهرم میاد شام میخوره، میره باشگاه میاد میخوابه هیچ کسم ندارم نمیدونم بعد 7 سال ...

الهی 

دوستی خواهری نداری

کابوس هایی که تجربه کردم شروع هایی برام داشت که انتظارشو نداشتم   
منم هیچ آشنایی ندارم هیج جا هم بلد نیستم برم شوهرمم میگه تنها بری بیرون فامیلامون برات حرف در میارن ...

بچه دارم چندماه اس کوچولوعه...شوهرم با بیرون رفتن مشکلی نداره به شهر اشنا هستم ولی تنهایی دوست ندارم برم بیرون .فقط زمانی که کارداشته باشم میرم...اینجا هوا خیلی گرمه اگر شما اب وهوای خوبی دارین نمون خونه برو به گشتی اطراف خونه خودتون بزن.هیچکی حرف درنمیاره تا ادم درست رفتار میکنه

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

خیلی دوریم از هم ⁦☹️⁩

بچت چند ماهشه؟ 

سه ماهشه⁦☺️⁩