مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️ انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (:
کاری به این ندارم اما ما با افکارمون میتونیم خیلی چیزارو جذب کنیم چه خوب چه بد
ANTP_A زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی..
تاپیک های خیانت خیلی روی من تاثیر گذاشته بود چند وقت دیگه تصمیم گرفتم توی این نوع تاپیک ها نرم چون باعث شده بود الکی الکی همش ب شوهرم گیر بدم رفتارم عوض شده بود بهش شک میکردم الکی😐
اگه با پست من موافق نیستی لطفاً ریپلای نکــــن باتچکر🤧🤨🤎(◍•ᴗ•◍)✧*。
سوالم اینجاس یکی چرا باید تاپیک بدبختی یکی دیگرو ذخیره کنه هی هرروز بخونه؟
مگ قرارع تو امتحان بیاد/:
مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️ انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (:
ذهن منم درگیر کرده شاید منظورش این بوده طرفو دنبال میکرده اونم هعی تادیک جدید از زندگیش میزده ...
شاید
ولی قانون جذب وجود دارع
بزن تو نت پادکست معجزه شکرگذاری رو گوش کن
کتاب صوتیه